Haberler

Survivor All Star'da Hakan ve Ogeday arasında kavga çıktı! Acun Ilıcalı araya girdi

Güncelleme:

Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Ogeday ile Hakan arasında kavga çıktı. Öfkeden deliye dönen Ogeday sinir krizi geçirirken kavganın arasına giren Acun Ilıcalı, tarafları sakinleştirmeye çalıştı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da tansiyon bir an olsun düşmüyor. Yarışmacıların açlık ve sıcak altında mücadele ettiği dokunulmazlık oyununda aynı takımda mücadele eden Hakan ve Ogeday arasında kavga çıktı. Ogeday sinir krizi geçirirken araya Acun Ilıcalı girdi.

ELİNDEKİ ŞİŞEYİ FIRLATTI

Oyun esnasında sayı kaybeden Ogeday takım arkadaşlarına tepki gösterince Hakan da karşılık verdi. Ogeday'ın sinirlenerek bağırmasına tepki gösteren Hakan, "Sakin olacaksın kardeşim abartmayacaksın. Böyle bir şey yok. Bağırıp çağırıyorsun burada. Abartma en kötü oyun kaybediyoruz burada" dedi. Ogeday ise "Şov yapma, bırak şovu. Takıma katkın olsun. Panorama'da anlatırsın bunu" diyerek elindeki şişeyi fırlattı. Öfkeden deliye dönen Hakan ise yerinden kalkarak Ogeday'ın üzerine doğru yürüdü.

Survivor All Star'da Hakan ve Ogeday arasında kavga çıktı! Acun Ilıcalı araya girdi

ACUN ILICALI: YETER, SESİNİ KES

İki yarışmacı birbirinin üzerine koşarken araya diğer yarışmacılar girdi. Arkadaşlarının tuttuğu Ogeday yere düşerek sinir krizi geçirdi. Taraflar sakinleşmeyince araya giren Acun Ilıcalı, "Abi insanların üzerine gitme aynı şeyi yapıyorsun devamlı susacaksın. Ayrıl abi ayrıl... Kızgın adamın üzerine gidiyorsun devamlı, ayrıl. Hakan yeter, sesini kes" diyerek Hakan'a kızdı.

Survivor All Star'da Hakan ve Ogeday arasında kavga çıktı! Acun Ilıcalı araya girdi

Survivor All Star'da Hakan ve Ogeday arasında kavga çıktı! Acun Ilıcalı araya girdi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Survivor All Star Acun Ilıcalı Kavga Star Televizyon Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

csd zbn:

adem bunları ezdi geçti bu kalanlar ademin yedekleri zayıfı bulunca üstüne yürümeler ademi bulunca turabi gibi ogaday gibi geri vites malesef biz böyleyiz aslında tersi delikanlılık

8
9
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Adem performansı en düşük şampiyondur ezip gecemez acun abisi yol verdi kendisine.. artı ademin tek başarısı olimpiyatlarda 6. olmaktır onuda uygunsuz kullanılan bir madde yüzünden geri alıp olimpiyatlardan men ettiler

yanıt9
yanıt2
Volkan Tan:

Adem ezdimi ????bu espri ile yetenek sizsinize katil nuhtemelen finale kalirsin

yanıt1
yanıt1
NeverGu:

Hele Hele palmiye'ye bak sen. SMS olmayınca hemen nasıl da Aslan oldu.Bunu destekleyenlerde bence aynı sahtekarlığa sahip insanlardır.ARTİST...

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title