Haberler

Son Dakika: 67 yaşındaki komşusunu döven Halil Sezai ifadeye çağrıldı

Güncelleme:

Son dakika: 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i dövdüğü görüntülerle gündeme gelen ünlü şarkıcı Halil Sezai, ifade vermek için emniyete çağrıldı.

İstanbul Tuzla'da çekim esnasında tartıştığı kişiyi darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Halil Sezai, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Olayın ardından kamera görüntüleri de ortaya çıktı. Bunun üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Tuzla'da Hüseyin Meriç'e saldıran şarkıcıyı ifadeye çağırdı.

Olay dün sabah saatlerinde Tuzla'da yaşandı. Sokakta çekim yapan şarkıcı Halil Sezai, mahalle sakini Necati Meriç ile tartışma yaşadı. Çekime izin vermeyen 67 yaşındaki Meriç ile Sezai ve yanındakiler kavga etti. Darbedilen Meriç'in şikayeti üzerine Halil Sezai ve yönetmen Aytaç Ağırlar, Taner Okçular ve Ecem Ağırlar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 4 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

TEKRAR İFADEYE ÇAĞRILDI

67 yaşındaki Meriç'i darbettiği güvenlik kamerasına yansıyan Halil Sezai, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadeye çağrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Halil Sezai İstanbul Tuzla Meriç Magazin Güncel Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (22)

eee ne bekliyordunuz:

tecavüze uğruyormuş gibi inleye sızlana şarkı söyleyen birini siz şımarttınız. niye şikayet ediyorsunuz ki

37
12
yanıtYanıtla
adaleti göreceğiz:

Türkiye''de ki adalet kime çalışıyor zenginemi adalete mi burada göreceğiz

16
4
yanıtYanıtla
oğuzhan gökgöz:

Allah para vermiş şan vermiş şöhret vermiş ama vicdan vermemiş saygı vermemiş hoş görü vermemiş, o şan ve şöhretin paranın pulun bekçisi yapmış sadece, Allah bizlere herşeyin hayırlısını nasip etsin böylesinden Rabbim korusun

14
4
yanıtYanıtla
.....:

KÜFÜR VE TACİZE MARUZ KALDIYSAN ADALETE BAŞVUR. MAGANDA MISIN ADALET MİSİN. . AYIP ÇOK AYIP . BÖYLE İNSANLARI EL ÜSTÜNDE TUTUYORUZ YA SANTÇI DİYE , NE DİYEYİM. ARTIK SIFIRSIN GÖZÜMDE VE BU HABERİ OKUYANLARIN GÖZÜNDE DE SIFIRA DÜŞTÜĞÜNÜ TAHMİN EDİYORUM

14
3
yanıtYanıtla
hakanca:

emniyete çağrıldı nedir ya gidin alın kardeşim normal vatandaşa yaptığınız gibi tutuklayın yoksa dışarda biri buna aynısını yapar demedi demeyin benim karşıma çıksa vallahi yaparım

13
3
yanıtYanıtla
girilmez:

bunların suçu yok, bunlara sanat cı diyenin

12
3
yanıtYanıtla
ck:

bunun ne olduğu belli değil bir adammı dovuyor

yanıt0
yanıt0
metin:

sonuç sonucu söyliyim ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı

11
2
yanıtYanıtla
VOLKAN:

lan halil gel benle kapış . . teke tek yere gömeyim seni

9
3
yanıtYanıtla
KİMYONG:

NECİ BU SOYTARI YENİ DUYDUM ADINI. EMNİYET SAVCILIK VERECEK CEZASINI EMİNİM. AMA CEZAEVİNE GİRERSE SAGLAM MAHKUMLARIN İÇİNE VERİN GEREGİNİ YAPARLAR HİÇÇÇÇÇ MERAK ETMEYİN. ONU SABIRLA BEKLEYEN MAHKUMLAR VARDIR İNANIYORUMKİ. ONUNLA HER SPORU YAPARLAR CEZA EVİNDE HEMDE BİRÇOK KİŞİ SPOR YAPAR ONUNLA. MALUM SPOR İYİ GELİR SAGLIGA. ONUNDA SAGLIGINI DÜŞÜNÜRLER ELBET.

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title