Haberler

Sinan Çalışkanoğlu ve Açelya Topaloğlu, Güldür Güldür Show'un Kadrosuna Dahil Oldu

Güncelleme:

Ekranların sevilen programı 'Güldür Güldür Show' sezona yeni kadrosuyla giriş yapmaya hazırlanıyor. Programa şarkıcı Emre Altuğ'dan sonra ünlü oyuncular Sinan Çalışkanoğlu ile Açelya Topaloğlu dahil oldu.

BKM'nin sevilen skeç programı "Güldür Güldür Show"un yeni bölümlerinin çekimleri başladı. Yine Show TV'de ocak ayı itibariyle seyirciyle buluşması planlanan programın kadrosuna yeni isimler dahil oldu. Programa son olarak Sinan Çalışkanoğlu ve Açelya Topaloğlu dahil oldu.

EMRE ALTUĞ'DAN SONRA 2 YENİ İSİM DAHİL OLDU

Yeni sezona hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan 'Güldür Güldür Show'a geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Emre Altuğ dahil oldu. Müzisyen kimliğinin yanı sıra oyunculuğuyla da adından söz ettiren Altuğ'dan sonra iki ünlü ismin daha "Güldür Güldür Show" ekibine dahil olduğu öğrenildi. Ünlü oyuncular Sinan Çalışkanoğlu ile Açelya Topaloğlu da fenomen programın yeni oyuncuları arasında yerini aldı.

Sinan Çalışkanoğlu ve Açelya Topaloğlu Güldür Güldür Show'un Kadrosuna Dahil OlduAçelya Topaloğlu

Sinan Çalışkanoğlu ve Açelya Topaloğlu Güldür Güldür Show'un Kadrosuna Dahil OlduSinan Çalışkanoğlu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sinan Çalışkanoğlu Açelya Topaloğlu Emre Altuğ Magazin Haberler

500

Yorumlar (22)

radikal:

buradaki bayanlar mini etekli oluyor ya acaip bakıyorum onlara sadece fizikiyle ön plandalar yoksaki espiri yapıyorlar ya millet gülüyor hiç gülecek birşey yok. şaklabanlık yapıyorlar. ama bayanlar süper tek onların bebetolarını görmek için bakıyorum sonucunda hayal dünyama etki ediyorlar ve beni rahatlatıyorlar öpüyorum onları muck.

4
32
yanıtYanıtla
metin:

birakin lan millete bok atmayi...cocuklar emek vermis yürüyorlar...siz hayatiniz boyunca neyi basardiniz...embesil olmaktan baska

25
5
yanıtYanıtla
Cem:

Sırf Emre Altuğ için izlenir

4
18
yanıtYanıtla
ne alaka:

Emre Altuğ''un ne işi var yaa. Güldür Güldür hayranı olarak Emre Altuğ''un işi ne? Herkes kendi alanıyla ilgilensin bence.

16
4
yanıtYanıtla
hakkı:

emre altuğ eğlence ve komedi dizilerinden yetişmiş tiyatro kökenli birisidir.

yanıt5
yanıt1
Grande:

Herhalde Emre Altuğ hakkında pek bir bilgin yok sanırım. Emre Altuğ İstanbul Devlet Konseravatuarı Tiyatro Bölümü mezunu. Yani aslında tiyatrocu zaten. Şarkıcılığa sonra başlamış biri. Bil istedim

yanıt10
yanıt1
Cem:

Emre Altuğ tam da asıl ili

yanıt0
yanıt0
NE ALAKA:

GÜLDÜR GÜLDÜR YENİ OYUNCULARA YER AÇAN BİR SHOW PROGRAMIDIR. MÜZİK DE DAHA BAŞARILI. MÜZİĞİYLE PARLADIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN ÖYLE SÖYLEDİM. SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM. ESKİ KADROYU İSTİYORUM.

yanıt0
yanıt0
filo:

biz şevketi istiyoruz. . . . . . . . . . . . . . . . . .

12
2
yanıtYanıtla
SÜPÜRGE:

Ulan bu hadesin burda ne işi var git selenaya dön sen

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title