Haberler

Programları bitirilip yerine Seda Sayan getirilmişti! Demet Akalın perde arkasını anlattı: İşimizi elimizden aldı

Güncelleme:

Alişan ile yaptığı program kaldırılarak yerine Seda Sayan'ın programı konulan Demet Akalın, yaşanan krizin ardından konuştu. Seda Sayan'ın kendilerinin yerine geçtiğini söyleyen Akalın, "İşimizi elimizden aldı. Alişan garibim yakıştıramadı ama televizyon sanat camiasından daha bela" dedi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programının dünkü konukları Alişan ve Ceylan oldu. Daha önce Alişan ile gündüz kuşağında program yapan Demet Akalın, Seda Sayan'ın kanalla anlaşarak kendi programlarını elinden aldığını söyledi.

"SEDA ABLA İŞİMİZİ ELİMİZDEN ALDI"

Canlı yayında Jess Molho'ya takılan Alişan "Demet'e sürekli 'partnerim' demen beni canımı sıkıyor" diye espri yapınca ikilinin daha önce Star TV'de yaptıkları programın konusu açıldı. Seda Sayan'ın programlarını ellerinden aldıklarını iddia eden Akalın, "Biz Alişan'la bir sezon partnerlik yaptık. O da Seda abla bizim elimizden alana kadar. Önce bana 'Aaa ne alakası var çocuklar. Öyle dedikodular var sakın ha' dedi. Ben zaten Miami'ye gidecektim bana bir şey olmadı ama Alişan garibim hiç yakıştıramadı. Sonra bana Seda abladan bir mesaj geldi 'Ben geliyorum Sabahların Sultanı olarak' diye. Ben de he öyle mi dedim. Her şey olabilir. Televizyon camiası bizim sanat camiasından daha bela ve fena" şeklinde konuştu.

Seda Sayan'ın Akalın'ın sözlerine cevap verip vermeyeceği ise merak konusu oldu.

Programları bitirilip yerine Seda Sayan getirilmişti! Demet Akalın perde arkasını anlattı: İşimizi elimizden aldı

Programları bitirilip yerine Seda Sayan getirilmişti! Demet Akalın perde arkasını anlattı: İşimizi elimizden aldı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Demet Akalın Seda Sayan Alişan Televizyon Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

Arman Usa:

alisan trt1 dini programlar yapiyor, onu acik ,trt1 bile gelmesi buram buram torpil kokuyor isin sonu acik gorunuyor muftulukmu verirler artik diyanet islerinde mudurlukmu bilemem

34
16
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Alisanda Sende Seda Ablanda CANINIZ CEHENNEME Bi Doymadiniz Gitti Yalakalikta üzerinize Yok CHP Basa Bukezde Atatürkcüyüz Laikiz Diye Yirttinip Durursunuz Nerede Cikar Oradasiniz Ama Yeterrrrr

40
8
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Her şey ileride tersine döndüğünde ilk kaçacaklar Ali Şan - Demet, yurtdışı yasağı konulur inşallah kaçamazlar :)

33
9
yanıtYanıtla
Serkan Semiz:

Farkeden bişey olmadı ...sizde beş para etmezdiniz seda da etmez....

6
0
yanıtYanıtla
Sentello Djhalou:

Bu Seda Sayan ı kimse izlemiyor başarısız bir sunucu halen milletin ekmeği ile oynayıp hazır isim yapmış programların başına geçiyor. . Ve o program ertesi reytingde çalışıyor..Yemekteyiz programı sunan adamın da elinden aldı işi zamanında.

2
0
yanıtYanıtla
Motto Premium:

çıktıgınız kanala bır bakın,,çok önemli yayın yapıyonuz ya.suratsızlar..

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title