Haberler

Özcan Deniz: Kapıdan dönen sevenlerim olmuş

Güncelleme:

Günler öncesinden tüm rezervasyonları tüketen Özcan Deniz hayranları, mekanı hınca hınç doldururken kapıdan dönen sevenleri ise gelecek haftaya rezervasyon yaptırdı. Kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Özcan Deniz, 'Kapıdan dönen sevenlerim olmuş onlar adına çok üzüldüm bir sonraki programım da onlarla birlikte oluruz inşallah' dedi. Sevilen şarkılarını kendisini dinlemeye gelen yüzlerce seveniyle birlikte hep bir ağızdan seslendiren Özcan Deniz, muhteşem performansıyla parmak ısırttı. Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak harika enerjisinin yanı sıra güçlü yorumuyla okuduğu şarkılarla da müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatan Deniz, alkışlar eşitliğinde programını noktaladı. Öte yandan yoğun istek üzerine Özcan Deniz 21 Temmuz Cuma günü tekrar Günay Restaurant'ta sevenleriyle buluşacak.

Günler öncesinden tüm rezervasyonları tüketen Özcan Deniz hayranları, mekanı hınca hınç doldururken kapıdan dönen sevenleri ise gelecek haftaya rezervasyon yaptırdı.

Kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Özcan Deniz, "Kapıdan dönen sevenlerim olmuş onlar adına çok üzüldüm bir sonraki programım da onlarla birlikte oluruz inşallah" dedi.

Sevilen şarkılarını kendisini dinlemeye gelen yüzlerce seveniyle birlikte hep bir ağızdan seslendiren Özcan Deniz, muhteşem performansıyla parmak ısırttı.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak harika enerjisinin yanı sıra güçlü yorumuyla okuduğu şarkılarla da müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatan Deniz, alkışlar eşitliğinde programını noktaladı.

Özcan Deniz: Kapıdan dönen sevenlerim olmuş

Öte yandan yoğun istek üzerine Özcan Deniz 21 Temmuz Cuma günü tekrar Günay Restaurant'ta sevenleriyle buluşacak.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Özcan Deniz Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title