Haberler

Kızıl Goncalar dizisinin afişine boyalı saldırı

Güncelleme:

Bazı sahnelerinden dolayı RTÜK tarafından inceleme başlatılan Kızıl Goncalar dizisinin İstanbul'daki afişlerine boyalı saldırı düzenlendi.

Başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi bazı sahnelerinden dolayı seyircilerin tepkisini çekti. Gelen şikayetlerin ardından RTÜK tarafından incelmeme başlatılan dizinin afişlerine de saldırı düzenlendi.

RTÜK İNCELEME BAŞLATTI

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Kızıl Goncalar dizisinin İstanbul Şişli'de bulunan afişlerine siyah boya atılarak protesto edildi. Yapılan saldırıyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, FOX TV'nin "Kızıl Goncalar" adlı dizisine ilişkin sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "FOX TV'de yayına giren son diziye ilişkin çağrı merkezimiz aracılığı ile vatandaşlarımızın şikayet bildirimleri titizlikle kayıt altına alınmaktadır. Tüm şikayetler, söz konusu yayın kuruluşunun denetimi ile sorumlu üst kurul uzmanlarımız tarafından incelenmektedir." ifadeleri kullandı.

Kızıl Goncalar dizisinin afişine boyalı saldırı

KIZIL GONCALAR'IN KONUSU

Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem'in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücü konusu ele alıyor.

Kızıl Goncalar dizisinin afişine boyalı saldırı

KADROSUNDA ÜNLÜ İSİMLER YER ALIYOR

Dizide Özgü Namal ve Özcan Deniz'in yanı sıra Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehran Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler yer alıyor.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kızıl Goncalar İnceleme İstanbul Televizyon Gündem Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

sade vatandaş:

İslamiyette tarikat ruban sınıfı yoktur tarikatlar hurafelerle İslamiyeti bozmaya yoketmeye değiştirmeye uğraşan Kuranın Allahın değil tarikatın başında olanların peşine takılıp giden şirke girmiş topluluklardır bu Allaha eş koşanların gideceği tek bir yer var o da cehennemdir

68
30
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Başımıza ne geldiyse tarikat cemaat ve cemiyetlerden geldi.

55
37
yanıtYanıtla
Selim Adanalı:

Özcan Deniz seviyoruz seni çok, iyi kalpli ve bi o kadar da yürekli mert ve yakışıklı genç bir insansın.

16
68
yanıtYanıtla
dundar Bilal:

özcan deniz sen bana israili hatırlatıyorsun

30
22
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title