Haberler

Johnny Depp otel odasında baygın halde bulundu! İntihar girişimi iddiası var

Güncelleme:

Konser vermek için Macaristan'da bulunan dünyaca ünlü oyuncu ve şarkıcı Johnny Depp, kaldığı otel odasında baygın halde bulundu. Ünlü ismin yüksek doz uyuşturucu madde kullanımından dolayı komaya girdiği ileri sürülürken intihar girişiminde bulunduğu da ileri sürüldü.

Karayip Korsanları'daki Jack Sparrow rolü ile hafızalara kazınan dünyaca ünlü oyuncu ve şarkıcı Johnny Depp, Budapeşte'deki konseri için Macaristan'a gitti. Bir otelde konaklayan Depp, odada baygın halde bulundu.

İNTİHAR GİRİŞİMİ İDDİASI ÜZERİNDE DURULUYOR

Daily News Hungary'ye göre, otel odasında baygın halde bulunan dünyaca ünlü ismin yüksek dozda uyuşturucu madde bağlı olarak bayıldığı ileri sürüldü. Depp'in yüksek dozda uyuşturucu madde kullanarak intihar girişiminde bulunduğu da iddialar arasında yer alıyor. Ünlü ismin konseri iptal edilirken konuyla ilgili de henüz bir açıklama yapılmadı.

Johnny Depp otel odasında baygın halde bulundu

Johnny Depp otel odasında baygın halde bulundu

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Johnny Depp Macaristan Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

TT:

Gençlere aşılanan yaşam tarzından bir örnek daha...Aha işte şişirilmiş ünlüler, aha işte renkli hayatlar...Ölse kurtulurdu ama bir müddet daha zombi olarak yaşamaya devam edecek...

32
19
yanıtYanıtla
Murat Tepebasi:

Don't touch oglum biz Türküz ??

6
2
yanıtYanıtla
Hiç Heç:

Yıllardır Kokain çekiyor bu.

4
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title