Haberler

İbrahim Tatlıses şakasından dolayı ölüm tehdidi alan komedyen Özkan Çelik, dava açıyor

Güncelleme:

Komedyen Özkan Çelik, İbrahim Tatlıses'in 2011 yılında vurulmasıyla ilgili yaptığı şakadan dolayı ölüm tehdidi almaya başladı. "İlk sahnende seni mermi manyağı yapacağım. İbo'nun selamı var" yorumunu yayınlayan komedyen, yasal yollara başvuruyor.

Yayınladığı eğlenceli videolarından dolayı BKM sahnesinde gösteri yapmaya başlayan komedyen Özkan Çelik'in İbrahim Tatlıses'le ilgili esprisinden dolayı başı derde girdi. Şakasından dolayı tehdit yorumu alan Çelik, dava açıyor.

"TATLISES'İ VURAN TETİKÇİNİN HAYAL KIRIKLIĞINDAN BAHSEDİLMİYOR"

Sahnesine Tatlıses'in vurulmasıyla ilgili espri yapan Çelik "İbrahim Tatlıses keleşle vuruldu ölmedi. Kimse şeyden bahsetmiyor: tetikçinin hayal kırıklığı. Adamı tam kafadan keleşle almışsın işini düzgün bir şekilde yapmanın gururuyla eve gidiyorsun televizyonu açıyorsun adam ölmemiş. Bu daha büyük bir dram yani" dedi. Videoyu Instagram hesabından yayınlayan komedyen ölüm tehditleri almaya başladı.

"HUKUK SÜREÇ BAŞLATIYORUM"

Instagram hesabından bir kullanıcıdan gelen "İlk sahnende seni mermi manyağı yapacağım. İbo'nun selamı var" tehdidini yayınlayan Çelik, "Kardeşim adamı vuran yaşıyor sıra bende mi gerçekten? Ayrıca 'İbo'nun selamı var' niye yazıyorsun? Azmettiricini hemen ifşa etmiş gibi olmuş. İlk işin sanırım. Hukuki süreç başlatıyorum" ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses şakasından dolayı ölüm tehdidi alan komedyen Özkan Çelik, dava açıyor

SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses, 14 Mart 2011 senesinde İbo Show programının çekimlerinden sonra asistanıyla İstanbul'da 5 kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Başının sağ tarafından vurulan Tatlıses, uzun süreli bir tedavi görmüştü.

İbrahim Tatlıses şakasından dolayı ölüm tehdidi alan komedyen Özkan Çelik, dava açıyor

Haberler.com / İsmail Elal - Magazin

İbrahim Tatlıses Özkan Çelik Hukuk Magazin Haberler

500

Yorumlar (9)

Snn Aksu:

Gündeme gelmek için atmayacağınız takla yok

145
3
yanıtYanıtla
ali tartan:

Komiklik yapacak konu mu bulamadın m a l

127
5
yanıtYanıtla
Eroğlu:

Tehdit mesajları suç, lakin kim olursa olsun, ölümden dönen bir insanın mağduriyeti üzerinden şaklabanlık yapmak da suç! (Şaklabanlık; Sirkler ve panayır gibi yerlerde komik figürlerle dans eden ve hikayeler anlatan kişilere denir.)

96
6
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Ya adam bi saka yapmis, isine bak gul gec, dua et hayattasin. bu kadar ince olmayin ya. Gul gec.

17
59
yanıtYanıtla
Serhat Dere:

İboyu zerre sevmem ancak hala başinda kurşun bulunan yillarca tedavi goren ve hala bir tarafi felc olan bir insanla alay etmek,tetikcinin hayal kirikligindan bahsetmek utanc vericidir.İbonun dava acmasi lazim

67
5
yanıtYanıtla
Bahadır:

Eroğlu isimli yorumcu çok DİDAKTİK bir insanmış.Hem yorum yapıyor hem de öğretiyor.

15
4
yanıtYanıtla
sinan çayırcı:

Yapılan gösteride sarf edilen lüzumsuz cümleler çok can acıtıcı . Empati yapmaktan uzak toplumuz . Şimdi bir tetikçi gelse ve işini iyi yapıp gururla evine gitse iyi mi olacak .

9
2
yanıtYanıtla
Hsn:

Günümüz espri anlayışı ya insanlarla dalga geçmek ya da küfür olmuş

6
1
yanıtYanıtla
Murat ÇAMUR:

süpersin ÖZKAN ÇELİK süper

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title