Haberler

Hulusi Akar'ın "20 bin Suriyeli ülkesine döndü" açıklamasına Gülben Ergen'den yorum: Kapılarımızı kapatalım

Güncelleme:

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın "20 bin Suriyeli ülkesine döndü" açıklamasına sessiz kalmayan Gülben Ergen, "Ülkemiz yangın yeri, biz bize yetmeye çalışıyoruz. Kucak açma süremiz dolmuş olsun, yapacağımızın en değerlisini yaptık. Kapılarımızı kapatalım" dedi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler 10 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. Birçok ilimizin depremden etkilenmesinin ardından açıklama yapan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 20 bin Suriyelinin ülkesine döndüğünü açıkladı. Akar'ın açıklamasına Gülben Ergen kayıtsız kalamadı.

"KUCAK AÇMA SÜREMİZ DOLMUŞ OLSUN"

Suriyelilerin ülkelerine dönmeleri gerektiğini belirten Gülben Ergen, "5 milyon eksi 20 bin… Allah'ım yollarını açık, kaderlerini güzel eylesin. Bizim ülkemiz yangın yeri… Biz bize yetmeye çalışıyoruz. Kucak açma süremiz dolmuş olsun lütfen. Yapacağımızın en değerlisini yaptık. Buraya kadar diyelim artık. Kapatalım kapılarımızı, yaralarımızı saralım" ifadelerini kullandı.

Hulusi Akar'ın '20 bin Suriyeli ülkesine döndü' açıklamasına Gülben Ergen'den yorum: Kapılarımızı kapatalım

Hulusi Akar'ın '20 bin Suriyeli ülkesine döndü' açıklamasına Gülben Ergen'den yorum: Kapılarımızı kapatalım

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Milli Savunma Bakanı Gülben Ergen Hulusi Akar Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (47)

yakup yilmaz:

daha akıllanmayacakmısınız nedir bukadar ırkçılık bizim en büyük düşmanımız bile bize yardım etti gevur adam küçük kızı kurtardıktan sonra hüngür hüngür ağladı rabbim bize ibret olsun diye deprem gönderdi

211
887
yanıtYanıtla
Hamdi Baba :

Irkçılık tedavisi olmayan bir hastalıktır. Gülben ergen. Şimdi biri sana dese Kürtler öyledir böyledir diye. Eee ne oldu. Çocukların babası Kürt. Dolayısıyla çocuklarında Kürt. O zaman Kürtlerin Türkiye’de işi yok. Hadi yavrum naş. Hoşuna gider mi ?

yanıt157
yanıt623
VATANDAŞ:

Kardeş önce sen kendi ülkenin öz evlatlarına bak. Kendi yakının açken başkasına fitre bile düşmüyor. TC kimliği kağıt parcası değil, vatan da yol geçen hanı değil.

yanıt27
yanıt7
VATANDAŞ:

Hamdi safmısın kardeşim. Başla ülkedeki kürtle türkiye kürdü bir değil. Kültürleri bile farklı. Verecegin örnek alakasız.

yanıt12
yanıt1
Kamil Buyrat:

Turkiyede bu kadar ırkçılık varmış da haberimiz yokmuş. Avrupali Rus gelince bu kadar yaygara yapmazlar. Üstelik ırkçılık öyle hal almış ki bunu avrupada veya rusyada en aşırı faşist bile yapmaz söylemez. Bunun faturası çok ağır olacak

197
667
yanıtYanıtla
kubilay göçeroğlu:

kapıyı kapatsan bacadan girerler yıllardır bu böyle

yanıt9
yanıt5
barış :

sen hangi şehirde yaşyorsun . suriyelilerle birlikte yaşadın mı hiç. yoksa şu suriyelilerden pay sahibi olanlardan mısın . bu ülke bizim biz kan döktk onlar değil. biraz milliyetçi ol.

yanıt21
yanıt4
VATANDAŞ:

Irkçılık değil bu. Sen elini kolunu sallayıp gidebiliyon mu yabancı bir ülkeye. Gidemezsin vize var cünkü. Olay savaş falan değil. Yoksa bayramda seyranda sınır kapıları şenlenmezdi. Yada niye gidebiliyor. Sen evin yansa terk edermisin. Adamlar eder cünkü burası onların degil.

yanıt21
yanıt3
Ebruli:

Niye almanya Bu kadar ukrainali aldi ve hic sorun yapmadi, ama türkler bu kadar sikayetci. Suriyeli oldduklari icin mi? Insan secmeyi artik birakin. Adamlar keyfinden gelmedi türkiye ye

100
466
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Ukraynalı, rus bizde de var. Afganlar niye geldi açıklarmısın.Burası yolgeçen hanımı. Misafirliğinde bir sınırı var.

yanıt19
yanıt5
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title