Haberler

Demet Akalın, düet yaptığı Ebru Gündeş'in sesini duyunca önünde saygıyla eğildi

Güncelleme:

Demet Akalın, dün akşam Bodrum'da konser veren arkadaşı Ebru Gündeş'in sahnesine konuk oldu. Demet Akalın, düet yaptığı Ebru Gündeş'in güçlü sesi karşısında mest olunca önünde saygıyla eğildi.

Yoğun bir konser takvimi bulunan Ebru Gündeş, dün akşam Bodrum'da sahneye çıktı. Ailesiyle Bodrum'da olan Demet Akalın da yakın arkadaşını yalnız bırakmadı. Akalın daha sonra sahneye çıkarak Ebru Gündeş'le düet yaptı. İkilinin performansı izleyicilerden alkış toplarken Gündeş'in güçlü sesi Akalın'ı adeta şaşkına çevirdi.

"YİĞİTLİK DENİNCE SEN"

Kulisinde ziyaret ettiği Ebru Gündeş'le daha sonra sahnede buluşan Demet Akalın, "Türkan" şarkısını söyledi. Şarkı arasında konuşan Ebru Gündeş "Aramam" diyerek atıfta bulununca Akalın da "Konuşmaz, Allah'a havale eder. Yiğitlik denince sen" dedi. Gündeş güçlü sesiyle şarkıya devam edince kısa süreli bir şaşkınlık yaşayan Demet Akalın, önünde saygıyla eğilerek sevgisini gösterdi.

Demet Akalın, düet yaptığı Ebru Gündeş'in sesini duyunca önünde saygıyla eğildi

Demet Akalın, düet yaptığı Ebru Gündeş'in sesini duyunca önünde saygıyla eğildi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Demet Akalın Ebru Gündeş Bodrum Magazin Yaşam Haberler

500

Yorumlar (11)

mahmut:

Camiye gidince herkes aynı safta durur. makam mevkii farketmez. İslam da kimse kimsenin önünde eğilmek zorunda değildir. Saygı duy ama eğilmek nedir? Allah'ın huzurunda eğilinir.

185
33
yanıtYanıtla
Fatih Ziya:

Mahmut bey İslam ile ilgili yorum yazdığın habere bir bak, kişilere bir bak :)) İslam şarkı söyleyen kadından, raks eden kadından sakındırır, müziği ve müzik aletlerini red eder.

yanıt69
yanıt4
Hamit Gündoğdu:

Fatih ziya yorumun mükemmel bir ekkemede benden olsun... İslam'da müzikli ilahi yoktur ve semazenlikte yoktur... Bunlar sonradan eklenmiştir.

yanıt0
yanıt0
Hüdaverdi Üçtaş:

Körler, sağırlar bir birini ağırlarlar mış dünya nın parasını alınca böyle paslaşmalar olur reklamın iyisi, kötüsü olmaz mış...

101
4
yanıtYanıtla
Doğuş:

Yalaka. Ebru gündeş sesi boru gibi.

75
28
yanıtYanıtla
Cihans:

Sesin sanatı ne sanki kablosuz elektriği buldu insanlar o kadar sacmaki kimin önüne eğilip egilmiceklerini ihtiyaçlara değil anlık saçma z vjlere göre belirliyor taş devrine dönünce bol bol dinlersiniz

77
12
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Şaşkınlığa gerek yok Ebru Gündeş ses sanatçılığı konusunda her zaman bıkmadan dinlenecek bir kadın sesi... Şu an Türkiye'de tek güçlü ses.. keşke dünya çapında tanınacak adımlarda atsaydi.. çünkü bu yetenek onda fazlasıyla mevcut...

28
55
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Yani ebru gündeşin de önünde eğilecek bir sesi var da sanki böyle hareketler yapıyorlar.

6
4
yanıtYanıtla
Ahmet Oytun:

Ebru Gündeş,Müzeyyen Senar gibi Türk müziğinde unutulmayacak ve tarihin anacağı bir yorumcudur.Türk müziğine kendi yorumuyla adını nakşetmiştir.Daha özele girmem,herkez kendi özelinde önce kendi kusurlarını gidersin.

6
3
yanıtYanıtla
Sessiz ciglik:

Toplumu sanat ismi altinda kültürlerini yok ettiler. Gucleri yetse dinine yok edecekler ama dinin koruyucusuna gucleri yetmiyor

1
4
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title