Haberler

Lady Gaga: Futbol Takımı Kuracak Kadar Çocuk İstiyorum

Güncelleme:

Katıldığı Oprah Winfrey'in programında ileride kurmak istediği aileyi anlatan Lady Gaga,"Futbol takımı kuracak kadar çocuğum olmasını istiyorum." dedi.

Lady Gaga, Oprah Winfrey'in programına konuk oldu. ''Bu son röportajım. Artık konuşmayacağım'' diyen Lady Gaga, ileride futbol takımı kuracak kadar çok çocuğu olması istediğini söyledi.

"HEP KALABALIK BİR AİLENİN HAYALİNİ KURDUM"

Aile kurma hayalleri konusunda içini döken ünlü şarkıcı, "Şimdi değil ama gelecekte çocuk sahibi olmak isterim. Hem de tek çocuk değil çok çocuğum olsun isterim. Çocukluğumdan beri kalabalık bir aile kurmanın hayalini kuruyorum" dedi. Gaga, ilginç kıyafet seçimiyle ilgili de, "Muhtemelen çocuklarım beni sevmeyecek" diye espri yaptı.

"HER ŞEYE KULAKLARIM KAPALI"

Gazete okumadığını ve televizyon seyretmediğini söyleyen Gaga, ''Annem arayıp şunu duydun mu dese bile telefonu kapatıyorum. Müzik hakkında söylenen hiçbir şeyi duymak, görmek istemiyorum. Tabiki dünya da olan bitenler başka. Onunla ilgileniyorum. Ama diğer herşeye gözlerim ve kulaklarim kapalı." dedi.

"BU SON RÖPORTAJIM"

Bu röportajdan sonra uzun süre kimseye konuşmayacağını vurgulayan Lady Gaga, ''Bu son röportajım Oprah, uzun bir süre hiç kimseyle konuşmamaya karar verdim." şeklinde bir açıklamada bulundu.

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Oprah Winfrey Lady Gaga Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title