Haberler

Alişan, koronadan kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş'ı mezarı başında andı: Bu acının tarifi yok

Güncelleme:

Alişan, Temmuz 2021'de koronavirüs nedeniyle kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş'ı ölüm yıl dönümünde mezarı başında anarak dualar etti. Şarkıcının eşi Buse Varol ise sosyal medya hesabından paylaşım yaparak anma törenine katılmadı.

Alişan, aynı zamanda menajeri de olan kardeşi Selçuk Tektaş'ı Temmuz 2021'de henüz 41 yaşındayken koronavirüs sebebiyle kaybetmişti. Kardeşinin vefatından sonra yengesine ve yeğenlerine sahip çıkıp, onları kendi ailesinden ayırmayan şarkıcı, hayata gözlerini yuman kardeşi Selçuk Tektaş'ı ölüm yıl dönümünde mezarı başında andı.

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Önceki gün Feriköy Mezarlığı'nda dualar eşliği de kardeşini anan Alişan'ı ailesi başta olmak üzere dostları yalnız bırakmadı.

Alişan, koronadan kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş'ı mezarı başında andı: Bu acının tarifi yok

"ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN"

Duaların okunduğu esnada göz yaşlarına hakim olamayan Alişan, şöyle konuştu: "İki yıl geçti ama nasıl geçtiğini anlatmam, çok zor. Kardeş acısını Allah kimseye yaşatmasın. Ben iki kardeştim. Artık bir yanım hep eksik ve yarım... Bu acının tarifi yok."

Alişan, koronadan kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş'ı mezarı başında andı: Bu acının tarifi yok

EŞİ SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM YAPTI

Şarkıcının eşi Buse Varol'un mezarlığa gelmemesi ise dikkat çekti. Buse Varol, Selçuk Tektaş'ı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla andı.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Selçuk Tektaş Sosyal Medya Koronavirüs Buse Varol Selçuk Alişan Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

mesut:

Her ölüm erkendir ve herkes mutlaka büyük acılar yaşar Alişan kardeş. Ama senin yaptığın artık show be kardeşim..

68
33
yanıtYanıtla
bekir yapici:

benim kardesimin biri askerden geldigi gün bir sarhosun aracinin aldinda can verdi bir diger kardesim 27 yasinda kalp romatizmasindan 2 cocuk birakarak gitti tabiki insan üzülüyor unatamiyor ama insan acisini icinde kalbinde yasar alisanin 2 yildir magazincileri toplayarak yaptigi söyledigi seyler bence resmen reklam sosyal medyadaki tepkileri gördügü halde bundan vaz gecmemesi samimi olmadigini gösteriyor.

39
26
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title