Haberler

10. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Tiyatro oyunundan görüntü- Kayra Şenocak'ın açıklaması - Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın konuşması "10. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali" Bilecik Belediyesi'nin bu yıl 10'uncusunu gerçekleştirdiği "10. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali"nde, "Aşka olan meylım senin yüzünden 2" adlı oyun sahnelendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Tiyatro oyunundan görüntü- Kayra Şenocak'ın açıklaması - Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın konuşması "10. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali" Bilecik Belediyesi'nin bu yıl 10'uncusunu gerçekleştirdiği "10. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali"nde, "Aşka olan meylım senin yüzünden 2" adlı oyun sahnelendi.Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki oyunu, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ile sanatseverlerin izlediği ve Kayra Şenocak'ın yönettiği oyunda, kadın ve erkek arasındaki ilişki ile kadının dünyası, ruh durumu, sevdiği adamla çatışması komik ve ironik bir dille anlatıldı.Yağcı, oyun sonunda, oyunda rol alan İrfan Kangı, Hande Katipoğlu, Kayra Şenocak ve Fatoş Kabasakal'a plaket verirken, İstanbul Komedi Tiyatrosu'ndan Emre Özkan'a "Tiyatro" ödülü verildi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kayra Şenocak Şeyh Edebali Selim Yağcı Bilecik Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title