Haberler

Maymun Elektrik Çarpan Arkadaşını Ne Yapıp Edip Hayata Döndürdü!

Güncelleme:

Arkadaşını raylar üzerinde bilinci kapalı şekilde bulan maymun, arkadaşını kendine getirmek için her yolu denedi. İnsanlar ise sadece izlemekle yetindi!

Hindistan'ın kuzeyindeki Kanpur kentinde bir maymun tren raylarının üstündeki yüksek gerilim hattında dolaşırken elektrik akımına kapıldı. Bir diğer maymun onu kurtarmak için uzun süre çaba gösterdi. 20 dakikalık çabasının ardından kazazede maymunu kendine getirdi.

ISIRDI, VURDU, SUYA SOKTU

Arkadaşını raylar üzerinde bilinci kapalı bir şekilde bulan maymun, diğer maymunu kendine getirmek için ısırmak, vurmak ve raylar arasındaki su birikintisine sokmak dahil her yolu denedi.

MAYMUN HAYAT VERMEYE ÇALIŞIRKEN İNSANLAR İZLEDİ

Maymunun bu çabası o sırada kazanın gerçekleştiği tren istasyonunda olanlar ise yardım etmek yerine yaşanlanları izlemek ve cep telefonlarına kaydetmekle yetindi.

ARKADAŞINI KENDİNE GETİRMEYİ BAŞARDI

Yaklaşık 20 dakika boyunca arkadaşını kendine getirmeye çalışan maymun, uzun uğraşlarının karşılığını alıyor ve arkadaşı kendine geliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (15)

Er/olMobil-ANDROID:

BUNLARA HAYVAN DENMEZ KI........ BIRAKIN INSANLAR UTANSIN...... GUNUN EN GUZEL HABERI KURTARICI..... IBRET ALSIN IKI AYAKLILAR

26
0
yanıtYanıtla
nuriiii:

Allah tan teknolojiyi bilmiyorlar yoksa bizim gibi yardım edeceğine kameraya alır face ye koyarlar bir de övünürlerdi ibret alın insan oğlu ibret .

21
1
yanıtYanıtla
bir kadın:

bazen dünyanın hayvanlar için yaratıldıgını ama bizim coğalarak onları telef edip dünya küreyi istila ettiğimizi düşünüyorum. insan denen canlı cok kötü maalesef.

19
3
yanıtYanıtla
kemalMobil-ANDROID:

insanligin oldugu bir zamanda hayvanlardan insanlara ibret olan bir ders

19
0
yanıtYanıtla
sinemMobil-ANDROID:

insanoglu anca izler zaten..oyleee anca izleyen bi millet olduk.icraat sıfır!

19
0
yanıtYanıtla
ihsanMobil-ANDROID:

sivri zekali arkadaslar! maymun tren hattinin ortasina dusuyor! Orada olsaniz hanginiz asagi inerdi acaba?

14
3
yanıtYanıtla
Zügürt Aga:

vah vah pkk yolunu kaybetmis, pkkli pkliyi cikarmakta zorlaniyo.

4
12
yanıtYanıtla
btlmobilWeb@haberler.com:

Her haberde niye insan oğlunu kotulemeyin sahsen ben de yardim edemezdim etmek isterdim ama o hayvanlar ona zarar verrcegimi sancagi icin saldirma moduna gececektir o yuzden sadece izlemekle yetinirdim tek yapacagim her hangi bir ilk yardim kurumuna yardimda bulunurdum

6
4
yanıtYanıtla
erkan can:

maymuna dönüşen inşalar olmasın. . .

9
0
yanıtYanıtla
insanlar mı:

Lütfen haberi düzeltin, insan olamaz orda bunu izleyeyip yardım etmeyenler! Ordaki hayvan izleyen insanlardan daha insandır . .

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title