Haberler

Hidayet Karaca İfade Vermeyi Reddetti

Güncelleme:

Cemaat'e yönelik operasyonda gözaltına alınan Samanyolu TV Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, mahkemede sorgu hakimine ifade vermeyi reddetti.

Cemaat'e yönelik 14 Aralık'ta başlatılan operasyon kapsamında gözaltına alınan ve tutuklanması talebiyle bugün mahkemeye sevk edilen Samanyolu TV Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, mahkemede sorgu hakimine ifade vermeyi reddetti.

Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan Hidayet Karaca, gizli olduğu belirtilen soruşturma dosyasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın konuşmalar yaptığını belirtti. Bu nedenle hakimin tarafsızlığını yitirdiğini kaydeden Karaca, mahkemede ifade vermeyi reddetti.

12 KİŞİYE TUTUKLAMA TALEBİ

"14 Aralık" operasyonu kapsamında Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca'nın da aralarında bulunduğu 12 kişi "tutuklama", 4 kişi ise "adli kontrol" talebiyle mahkemeye sevk edildi.

SUÇLARI: SİLAHLI TERÖR ÖRGÜTÜNE ÜYELİK

Tutuklanmaları istenen Ekrem Dumanlı'nın da aralarında bulunduğu 12 şüphelinin işlediği iddia edilen suçlar: "Silahlı terör örgütüne üye olmak", "cebir, tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" ve "iftira".

"KAÇTI" DENİLEN YAZAR TÜRKİYE'YE DÖNDÜ

Operasyondan 1 gün önce yurt dışına çıktığı belirlenen Bugün yazarı Nuh Gönültaş ise Türkiye'ye döndüğünü duyurdu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hidayet Karaca Cemaat Güncel Haberler

500

Yorumlar (125)

adalet adalet:

Akrabasını sınavsız alan, teröristi salan, Tırlarla katillere silah gönderen, milyonlarca dolar çalarken yandaşına maden ocaklarını satan, medyayı ele geçirip milletin beynini yıkayan; sırf siyasetçi diye hesap vermeyecek mi ??? Siyasetçi suç işlemez mi ?

52
15
yanıtYanıtla
xxxxx:

bu dünyada olymazsa öbür tarafta herkes yaptığını çekecek

yanıt5
yanıt0
adalet''e:

Bak koçom bu yorumu yahudi basını aynen dün yayınladı. sen kopyala yapıştır yapmışsın. heralde sen de mişonlardansın.

yanıt0
yanıt0
FatsalıMobil-IOS:

Tayyibe tam destek Allah daima haklının yanındadır ne yaptıylarsa olmadı pkk ile bile işbirliği yaptılar ama yine olmadı olmayacakta çünkü sahtekar bunlar.

21
35
yanıtYanıtla
DAVUT:

BEBEK KATİLİYLE KİMLER GÖRÜŞTÜ. . . OSLO GÖRÜŞMELERİNDE P KAKA YA KİMLER NELER VADETTİ. . . ÇÖZÜM SÜRECİ DİYE TERÖRİSTLERİ ASKERE POLİSE SALDIRTANLAR KİMLER. . .

yanıt8
yanıt4
misafirmobilWeb@haberler.com:

Hakimleri savcilari kendinden olmayinca korkuyor tabiki menfaat cetesinin hashasileri.

21
34
yanıtYanıtla
MEHMET:

Savcıların rte''ye de sorması lazım ''F. Gülen''i nerden tanıyorsun ve yardımcını neden yanına yollayıp emrin var mı'' diye sordurdun!

45
9
yanıtYanıtla
CEMAAT ŞAKŞAKÇILARI:

SİZİN GAZETENİZİ ALMADIM DİYE SİZİN RİSALE MASALLARINIZI DİNLEMEDİM DİYE BENİM TEK KİTABIM YÜCE KURAN DEDİM DİYE EKMEĞİMDEN OLDUM HA TAYYİP BANA BİRŞEY VERMEDİ AMA HAKKIMI SİZDEN ALIYOR YA O YETER. BİRDE BU HALK SALAK DEĞİL OYUNU KÖMÜRE MAKARNAYA VERECEK KADAR BANA HDP DE YARDIM ETSE OY VERECEĞİM PARTİ BELLİDİR VESSELAM

21
32
yanıtYanıtla
MİZAN:

OLAN MEMLEKETİMİN İNSANINA OLUYOR HER İKİ TARAFTA YAPTIKLARINDAN BİR ŞEKİLDE SIYRILIP SALTANATLARINA DEVAM EDER AMA BEDELİNİ VATANDAŞ ÖDER. . . ŞU VAR Kİ İLAHİ ADALET ER GEÇ VAKTİ GELİNCE TECELLİ EDER

yanıt2
yanıt0
ALANADA VERENEDE:

YOLSUZLUK VE RÜŞVETLE MÜCADELE HAFTANIZ KUTLU OLSUN. . .

35
14
yanıtYanıtla
Tüm 125 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title