Haberler

Yağmur Albayram kimdir? Zafer Partisi Gaziantep- Nurdağı Belediye Başkan adayı Yağmur Albayram kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Yağmur Albayram, Zafer Partisi'nin Gaziantep-Nurdağı Belediye Başkan adayı olarak tanıtıldı. Albayram'ın kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu merak konusu oldu. Yağmur Albayram'ın biyografisi ve politik geçmişi hakkında detaylı bilgilerin yer aldığı bu haberde, Albayram'ın siyasi hayatı ve hedefleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.

2024 Yerel Seçimleri, 31 Mart Pazar günü olacak. Zafer Partisi'nin Gaziantep- Nurdağı Belediye Başkan adayı Yağmur Albayram oldu. Peki, Yağmur Albayram kimdir? Zafer Partisi Gaziantep- Nurdağı Belediye Başkan adayı Yağmur Albayram kaç yaşında, nereli?

YAĞMUR ALBAYRAM KİMDİR?

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde Zafer Partisi Gaziantep- Nurdağı Belediye Başkan adayıdır.

NEREDE OY KULLANACAĞIM?

Nerede oy kullanacağınızı, seçim dönemlerinde sandık seçmen listeleri kesinleştikten sonra e-Devlet kapısı üzerinden, www.ysk.gov.tr adresinden "Nerede Oy Kullanacağım" bölümünden YSK mobil uygulamasından öğrenebilirsiniz.

31 MART'TA NE SEÇİMİ YAPILACAK?

2024 Türkiye yerel seçimleri, Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerdir. Seçim sonucunda belediye başkanları, büyükşehir belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirlenecektir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Zafer Partisi Gaziantep Nurdağı Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title