Haberler

Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi?

Güncelleme:

Survivor Allstar'da haftanın son dokunulmazlık oyununda kazanan tarafın hangi takım olduğu, eleme adaylarının kimler olduğu merak ediliyor. Peki, Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi

28 Mart SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİM?

Yeni bölümde eleme düellosu öncesinde yarışmacılar kahvaltı ödülü için kıyasıya yarışacaklar. 8'e ulaşan ilk takım ödülün sahibi olacak. Survivor'da bu hafta kadın elemesi gerçekleştirilecek. Aleyna, Aysu, Berna ve Merve ise eleme adayları arasında bulunuyor.

Ödül oyununu kazanan takım henüz belli olmadı. Ödül oyununu kazanan takım belli olduğunda haberimiz üzerinden öğrenebilirsiniz.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Yarışmaya veda eden Aysu şu sözleri söyledi: All Star'da olmak gurur verici bir şeydi. Bu sezon buraya gelmek benim için çok anlamlıydı. Geçtiğimiz sezon buraya hazırlanarak geldim. Daha hızlı ve kuvvetli olduğumu hissederek geldim. Kaza geçirdim ve felaket yaşandı. Benim için zor zamanlar başladı hayatımla alakalı. Benim biricik dostum Nilay Aydoğan cesur bir kız. Koca kalpli kız. Beni Survivor'a geçtiğimiz sezon kendi uğurladı ve şunları söyledi: İki tane basketbolcuyu almazlar, bence senin gitmen lazım dedi. Görüşmeye gelmedi. Beni yolladı. Kendim için yarıştım. Döndüğümde dostum yoktu. Çok kötü zamanlar geçirdim. Kendi hayatıma geri dönemedim. Basketbol kariyerimi bıraktım. Bu sezon burada Nilay Aydoğan mücadele etti. Bu sezon kendi acılarımla yüzleşmek benim için önemliydi. Nilay'a teşekkür ederim.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Televizyon Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title