Haberler

Korkma Ben Yanındayım nerede çekiliyor? Korkma Ben Yanındayım setleri nerede?

Güncelleme:

Yayınlanan tanıtımlarıyla dikkat çeken, Korkma Ben Yanındayım 9 Mart Cumartesi günü yeni bölümü ile ekrana gelecek. Diziden yayınlanan afiş, seyircilerin sıcacık bir aile draması izleyeceklerinin ipuçlarını verdi. Korkma Ben Yanındayım nerede çekiliyor? Korkma Ben Yanındayım setleri nerede?

Şevket Çoruh,Günay Karacaoğlu, Murat Aygen,Nilsu Berfin Aktaş, Didem Balçın, Eren Ören, Serhat Özcan, Erdem Kaynarca, Doğaç Yıldız, İpek Türktan gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Korkma Ben Yanındayım merak ediliyor. Korkma Ben Yanındayım nerede çekiliyor? Korkma Ben Yanındayım setleri nerede?

KORKMA BEN YANINDAYIM KONUSU NE?

Merakla beklenen ve kadrosunda Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Murat Aygen, Nilsu Berfin Aktaş, Didem Balçın, Eren Ören, Serhat Özcan, Erdem Kaynarca, Doğaç Yıldız, İpek Türktan gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı dizide; Ailesinin gözbebeği İnci (Nilsu Berfin Aktaş), Ulusözler Koleji'nin burslu öğrencisidir. Sınıf arkadaşı ve aynı zamanda okul sahibinin oğlu Mert'ten (Eren Ören) hamile kalır. Üniversite sınavına hazırlanan ve hayallerine koşan iki gencin hayatı sonsuza kadar değişir. Evlatlarının hayatındaki değişim aileleri de derinden etkileyecektir. İnci'nin annesi Seher (Günay Karacaoğlu), aynı okulda hademe olarak çalışmaktadır. Selahattin (Şevket Çoruh) ile kurdukları dünyada, evlatları için mücadele etmektedirler. En büyük hayalleri de onları her zaman gururlandıran kızları İnci'nin doktor olmasıdır. Turgut (Murat Aygen), Ulusözler Koleji'nin sahibi ve müdürüdür. Baskı ve korkuyla sindirdiği Aylin'le (Didem Balçın) evlilikleri proje gibidir. Aylin her ne kadar bu projenin bir parçası olarak kalsa da evlatları için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırdır. Henüz doğmamış bebeğin, iki genç ve aileleri üzerinde estireceği rüzgar merak konusudur.

KORKMA BEN YANINDAYIM OYUNCULARI KİM?

Ekran yolculuğuna başlamak için gün sayan dizinin kadrosunda; Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Murat Aygen, Nilsu Berfin Aktaş, Didem Balçın, Eren Ören, Serhat Özcan, Erdem Kaynarca, Doğaç Yıldız, İpek Türktan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

KORKMA BEN YANINDAYIM GERÇEK Mİ?

Korkma Ben Yanındayım senaryosu hakkında henüz açıklama yapılmadı.

KORKMA BEN YANINDAYIM NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ekranların yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım'ın İstanbul'un farklı semtlerinde çekildiği biliniyor.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Televizyon Gündem Magazin Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title