Haberler

İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları'nda Karışık Çiftler Curling Milli Takımı 4. maçını da kazanamadı

Güncelleme:

Erzurum'da düzenlenen 20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları'nda Karışık Çiftler Curling Milli Takımı, 4. maçını da kazanamadı. Milliler, Yakutiye ilçesindeki Curling Salonu'nda bugün çıktığı iki maçta da galibiyete ulaşamadı. Karışık Çiftler Curling Milli Takımı, Çin'e 9-3, Güney Kore'ye de 11-2 yenildi. Milliler, daha önce Macaristan'a 11-0, Polonya'ya ise 8-6 mağlup olmuştu. Curling karışık takım kategorisinde günün diğer sonuçlarında ise Japonya İsviçre'yi 8-1, Güney Kore Ukrayna'yı 6-1, Macaristan Kenya'yı 2-0 (Hükmen), Japonya Macaristan'ı 7-2, Ukrayna Çin'i 7-5, Polonya Kenya'yı 2-0 (Hükmen) yendi.

Erzurum'da düzenlenen 20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları'nda (Deaflympics) Karışık Çiftler Curling Milli Takımı, 4. maçını da kazanamadı.

Milliler, Yakutiye ilçesindeki Curling Salonu'nda bugün çıktığı iki maçta da galibiyete ulaşamadı.

Karışık Çiftler Curling Milli Takımı, Çin'e 9-3, Güney Kore'ye de 11-2 yenildi.

Milliler, daha önce Macaristan'a 11-0, Polonya'ya ise 8-6 mağlup olmuştu.

Curling karışık takım kategorisinde günün diğer sonuçlarında ise Japonya İsviçre'yi 8-1, Güney Kore Ukrayna'yı 6-1, Macaristan Kenya'yı 2-0 (Hükmen), Japonya Macaristan'ı 7-2, Ukrayna Çin'i 7-5, Polonya Kenya'yı 2-0 (Hükmen) yendi.

Kaynak: AA / Spor

Kış Olimpiyatları Macaristan Güney Kore Yakutiye Polonya Japonya Erzurum İsviçre Ukrayna Kenya Kore Engelliler Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title