Haberler

Yeni Hayat Hastanesi Yönetimi Vali Oduncu'yu Ziyaret Etti

Güncelleme:

"Bölgenin Sağlık Üssü" sloganı ile hizmet veren Osmaniye Özel Yeni Hayat Yönetimi Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu'yu makamında ziyaret etti.

Ziyaretinden memnun olduğunu ifade eden Vali Oduncu, Osmaniye'ye sağlık alanında yaptıkları yatırım ve hizmetlerden dolayı hastane yönetimine teşekkür etti.

Özel Yeni Hayat Hastanesi'nin kurumsal bir yapı içerisinde hizmet vermesinin sevindirici olduğunu söyleyen Oduncu, hastane yönetiminden sağlık alanındaki yeni düzenlemeler hakkında bilgi aldı. Özel Yeni Hayat Hastanesi'ni kurumlar vergisi rekortmenleri listesinde her yıl ilk sıralarda yer almasından dolayı tebrik eden Oduncu, hastane yönetimine bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diledi.

334 çalışanı ile Özel Yeni Hayat Hastanesi'nin Osmaniye'ye ve bölgeye hizmet verdiğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Taşçı, yakında da yeni kadın doğum ve çocuk servisi içerisinde "Yeni Doğan Çocuk Yoğun Bakım" ünitesinin açılacağını müjdeledi.

Özel Yeni Hayat Hastanesi'nin sağlık alanındaki yatırımlarının devam edeceğini söyleyen Taşçı, "Hastane olarak yıllık ortalama 2500 anjiyo ve 300 bypass kalp ameliyatı yapıyoruz. Uzman hekim kadromuz ve son donanım teknolojik cihazlarımızla hastalarımıza 7/24 hizmet veriyoruz. Hasta memnuniyeti bizim için ilk sırada yer alıyor. Yakında inşallah hastanemizin 4. Katında kadın doğum ve çocuk servisi içerisinde yeni doğan çocuk yoğun bakım ünitemiz hizmet vermeye başlayacak. Osmaniye'ye şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu.

Ziyarette Özel Yeni Hayat Hastanesi Başhekimi Dr. Rıdvan Asaf, Hastane Müdürü Hanifi Yılmaz, Muhasebe Müdürü İrfan Erdem ve Kurumsal İlişkiler Direktörü Esef Gök hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Celalettin Cerrah Mehmet Oduncu Osmaniye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title