Haberler

Vali Oduncu Osmaniye Milli Eğitim Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Güncelleme:

Vali Dr. Mehmet Oduncu, Müdürlüğün birimlerini dolaşarak yapılan çalışmalar hakkında Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç'tan bilgi aldı.

Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu , İl Milli Eğitim Müdürlüğünü gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Brifingde, Osmaniye'deki ilkokul, ortaokul ve liselerdeki öğrenci sayıları, okulların durumları, inşaatı devam eden okulların durumu, eğitim konusundaki ihtiyaç ve sorunlar detaylı olarak sunuldu.

Brifing sonrasında, kurumlardaki sorun ve ihtiyaçları yerinde tespit etmek ve son durumlarını görmek maksadıyla İl Müdürlüklerinden brifing aldığını söyleyen Vali Oduncu, sunulan brifing için İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür etti. Sözlerinin devamında, Osmaniye'deki eğitim kalitesinin oldukça iyi olduğunu belirten Vali Oduncu, eğitimdeki hedefin; Türkiye'deki sınıflardaki öğrenci sayısı ortalamasını yakalamak daha sonra da Osmaniye'yi bu ortalama üzerine çıkarmak olduğunu kaydetti. Okul inşaatlarının hızla devam ettiğini de ifade eden Vali Dr. Mehmet Oduncu, eğitime önemli bir kaynak ayrıldığını ve yapılan yatırımlarla eğitim kalitesinin önümüzdeki yıllarda daha da artacağını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Celalettin Cerrah Mehmet Oduncu Kadir Kılıç Osmaniye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title