Haberler

Ünlü Yıldızların Tercihi Yastık By Rıfat Özbek

Güncelleme:

Dünyaca ünlü tasarımcılar Rıfat Özbek ve Erdal Karaman'ın seçtiği özel kumaşlarla oluşturulan birbirinden şık, özel tasarım yastıklar, ünlülerin evini süslüyor.

Kate Moss, Daniel Craig, Monica Belluci, Rupert Everett, Femke Janssen, Camila Parker, Tilda Swinton, Belçim Bilgin, Nil Karaibrahimgil, Tuba Ünsal ve Songül Öden gibi dünyaca ünlü yıldızlar "Yastık By Rıfat Özbek" koleksiyonlarından vazgeçemiyor.

Farklı dokulardaki kumaşların birleşimi ile ortaya çıkan Yastık By Rıfat Özbek koleksiyonları, detaycı yaklaşımı, canlı renkleri, göz alıcı desenleri ve sıra dışı kombinasyonları ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Dünyaca ünlü birçok yıldızın vazgeçilmez tutkusu haline gelen Yastık by Rıfat Özbek tasarımı yastıklar gönülleri fethediyor.

Modernize edilmiş ikatların zenginleştirdiği, Suzani işlemelerle fark yaratan tamamı limited edition olan koleksiyonlara, Yastık By Rıfat Özbek'in İstanbul Nişantaşı, Alaçatı, Bodrum Maça Kızı ve Londra mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Üstelik %50'ye varan geleneksel indirimle modayı evinize taşıyın.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Monica Belluci Erdal Karaman Daniel Craig Kate Moss Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title