Haberler

Gözler "MHP Yüzde 18'in Altına Düşerse İstifa Ederim" Diyen Ünlü Anketçide

Güncelleme:

SONAR Araştırma'nın sahibi Hakan Bayrakçı, katıldığı programda MHP'nin alacağı oy oranı hakkında yanılması halinde mesleği bırakacağını açıklamıştı.

SONAR Araştırma'nın sahibi Hakan Bayrakçı, katıldığı programda MHP'nin alacağı oy oranı hakkında yanılması halinde mesleği bırakacağını açıklamıştı. Bayrakçı'ya göre MHP bu seçimde yüzde 18'in altına düşmeyecekti.

Ancak dün yapılan seçim sonuçlarına göre MHP yüzde 16,29 oy aldı. Bu sonuç karşısında Bayrakçı'nın görevi bırakıp bırakmayacağı merak konunusu oldu.

HAKAN BAYRAKÇI NE DEMİŞTİ?

Habertürk'te yayınlanan 'Türkiye'nin Nabzı' programında SONAR araştırma şirketinin sahibi iddialı bir yorumda bulunmuştu.

"MHP 18'İN ALTINDA ALSIN MESLEĞİ BIRAKIRIM"

SONAR araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı "Diğer araştırma şirketi sahipleri MHP'yi yüzde 14-15 veriyorlar. 18'in altında alsın, 17.9 olursa iddiayı kaybetmiş olmam, mesleği bırakırım." demişti.

"O ZAMAN ŞİMDİDEN DÜKKANI KAPAT"

Programın diğer konuğu MetroPoll şirketi sahibi Prof. Özer Sencer, Bayrakçı'nın bu sözlerine "O zaman şimdiden dükkanı kapat." diye cevap vermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hakan Bayrakçı Güncel Haberler

500

Yorumlar (33)

makalele:

AKP''ye 54 diyen zampikler vardı; bu adam mı sözünü tutsun şimdi??? :):)): güldürmeyin.

24
6
yanıtYanıtla
sonucmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hadi gorelim.Verdigin sozun arkasinda dur

27
2
yanıtYanıtla
salihmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Davutoğlundan da bekliyoruz

18
8
yanıtYanıtla
orhan:

büyük konuşmucaksın hiçbir zaman ne zaman ne olacağı belli olmuyor işte gördüğün gibi chpliler gitti vatan haini bir partiye oy verdi artık düşün

15
9
yanıtYanıtla
zaza:

bu mesleği bırak seni provakatör herif

13
5
yanıtYanıtla
dr:

MHP b u seçimde başarısız olmuştur, kimse laf cambazlığına soyunmasın, AKP, MHP, CHP üçüde başarısız olmuştur, tek kazançlı parti HDP dir. Aldıkları emanet oylarla bu başarıyı yakalamışlardır, Eğer AKP gibi mesajı alamazsa ilk seçimde emanetin sahibine döneceğinin bilincinde olmalılar,

15
1
yanıtYanıtla
ali:

asıl devlet bahçeli istifa etsin utanmaz adam bu günkü konjüktürün mimarı.

9
7
yanıtYanıtla
Zorbey:

Lider olarak partilerin basina yakismayan Kemal Kilicdaroglu ve Devlet Bahceli tereddüt etmeden istifa etmeli. . . Devlet Bahceli senelerdir istemis oldugu sonuca ulasamayip milletin ona karsi beslemis oldugu kin ve nefreti hice sayip istifa etmemekle direnmektedir. MHP nin basina liderlige yakisacak biri geldigi takdirde oy oranini 100 arttiracagini düsünüyorum. . .

15
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

her meslekten dansöz çıkabilir. .

13
1
yanıtYanıtla
MOIKP:

DÜŞTÜ İŞTE YİYORSA İSTİFA ETSİN

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title