Haberler

Adı peş peşe kadın cinayetlerine karışmıştı! Ümitcan Uygun'un cezaevindeki yeni görüntüsü ortaya çıktı

Güncelleme:

Aleyna Çakır ve Esra Hankulu cinayetlerinde ismi geçen ve son olarak 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ümitcan Uygun'un cezaevindeki son hali ortaya çıktı. Uygun'un kilo aldığı ve bıyık bıraktığı dikkatlerden kaçmadı.

Esra Hankulu'nun ölümünün ardından yargılandığı davada 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ümitcan Uygun'un cezaevinde çekilen son fotoğrafları internete düştü. Uygun'un görüntülerde cezaevinde kaldığı süreçte bir hayli kilo aldığı ve bıyık bıraktığı görüldü.

Adı peş peşe kadın cinayetlerine karışmıştı! Ümitcan Uygun'un cezaevindeki yeni görüntüsü ortaya çıktı

BORNOZ KUŞAĞI İLE KAPIYA ASILMIŞ HALDE BULUNMUŞTU

Gerçek adı Sema Esen olan 21 yaşındaki Aleyna Çakır, 3 Haziran günü evinde bornoz kuşağı ile kapıya asılmış bir şekilde bulunmuştu. İlk zamanlar intihar olarak duyurulan bu ölümün aslında bir cinayet olduğu ortaya çıkmıştı. Ümitcan Uygun hakkında da sadece "konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan ceza istenmişti. "Hakaret ve basit yaralama" suçlarından "kovuşturmaya yer yok" kararı verilmişti.

Adı peş peşe kadın cinayetlerine karışmıştı! Ümitcan Uygun'un cezaevindeki yeni görüntüsü ortaya çıktı

GECEYİ GEÇİRDİĞİ DOĞRULANINCA GÖZALTINA ALINMIŞTI

Aylar sonra ise Ümitcan Uygun, evinde ölü bulunan 25 yaşındaki Esra Hankulu dosyasıyla gündeme gelmişti. Öldüğü gece kamera kayıtlarında Uygun ile geceyi geçirdiği doğrulanınca Uygun gözaltına alınmıştı. Yargılamada ise Uygun, 'neticesi sebebiyle ağırlaşmış yaralama' suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Şimdi ise aylardır cezaevinde olan Ümitcan Uygun'un son hali ortaya çıktı.

İşte kadın cinayetlerinde ismi geçen Ümitcan Uygun'un cezaevindeki son hali;

Ümitcan Uygun'un cezaevindeki son hali ortaya çıktı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ümitcan Uygun Aleyna Çakır Esra Hankulu Son Hali Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (56)

SMMM:

BIYIKLARA HELE.. NERDE İPSİZ SAPSIZ VAR ÜLKÜCÜ OLMUŞ.

1349
189
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

bu ülkücü bıyığı değil, bu da ülkücü değil. önyargılı olma bence bu kadar.

yanıt528
yanıt530
SMMM:

SEN HER HALTA NİYE ATLIYORSUN TROL DALKAVUK

yanıt499
yanıt203
haksız mıyım:

senin gibi bit yavrularına bırakılacak meydan kalmasın diye. oldu mu yavrum?

yanıt231
yanıt325
HALİS ER:

hoşt SMMM hoşttttttt

yanıt118
yanıt193
Mehmet Vatandaş:

Bu kendine ülkücü diyebilir ama gerçek ülkücülerin yanında bunun gibilerin yeri yoktur

yanıt258
yanıt97
Mister Delpiero:

kadın cinayetleri son bulsun !!!

229
16
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Tamam

yanıt147
yanıt14
Medem:

Böyle caydırı cılık lamı çok beklersin.

yanıt55
yanıt1
Ahmet AKGÜL:

Türkideye ceza evleri bakım evleri gibi, suça teşvik var. kaç tane insan katletmiş ama devlet gayet güzel bakıyor içerde. ve yaşıyor. adaletiniz batsın

134
2
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title