Haberler

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğrenci Butiği İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Ücretsiz Hizmet Sunuyor

Güncelleme:

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesinde hizmet veren öğrenci butiği, ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz olarak kıyafet temin ediyor. Butikte ayakkabıdan elbiseye, çantadan monta kadar birçok ürün bulunuyor. Öğrenciler, eğitim öğretim dönemi boyunca en fazla 2 kez olmak üzere yılda en fazla 4 ürün alabiliyor.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) bünyesinde hizmet veren öğrenci butiğinden ihtiyaç sahibi öğrenciler ücretsiz yararlanabiliyor.

TOGÜ'den yapılan açıklamada, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren öğrenci butiğinin akademik yıl boyunca hizmet verdiği belirtildi.

Öğrenci butiğinde ayakkabıdan elbiseye, çantadan mont ve kabana kadar birçok kıyafet bulunduğu aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İhtiyaç sahibi öğrencilerimize destek olmak amacıyla faaliyet gösteren butikten üniversitemizde eğitim öğretim gören öğrencilerimiz, bir eğitim öğretim döneminde en fazla iki kez olmak üzere yılda en fazla 4 ürün alabiliyor. Butiğimizden faydalanmak isteyen öğrencilerimiz öğrenci kimliklerini ibraz ederek beğendikleri ürünlere hiçbir ücret ödemeden sahip oluyor. Öğrenci butiğimiz tamamen kişisel ve kurumların bağışları ile öğrencilerimize hizmet veriyor."

Kaynak: AA / Güncel

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tokat Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title