Haberler

Siverek'te Trafik Sorununa Çözüm Arayışları

Güncelleme:

Siverek Belediyesi ekipleri, ilçe merkezindeki trafik akışının rahatlatılması için hazırlanan yeni levhaları önceden belirlenen bölgelere yerleştirdi.

Siverek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçenin trafiğini rahatlatmak için park yasağı olan caddelere uyarı levhaları yerleştirildi.

Siverek Belediyesi'nden alınan bilgiye göre; konuyla ilgili Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde yoğun trafik akışı olan yerlerde trafik ihlalleri sonucunda sıkıntılar meydana geldiğini belirterek şunları kaydetti: "Zabıta ekipleri ile emniyet müdürlüğü trafik ekipleriyle ortak yaptığımız çalışmalar sonucunda ilçe merkezinde trafiği rahatlamak amacıyla park yasağı olan bölgelerde sürücüler tarafından çift yönlü park yapılarak trafik akışında sorunlar meydana geliyordu. Bu sıkıntıları bir nebze de olsa çözümü için emniyet teşkilatımızla yaptığımız çalışmalarda park yasağı olan caddelerimizde vatandaşların park yapmaması için uyarı levhaları yerleştirdik. Bu çalışmalar sonucunda trafik akışının düzenli olarak devam etmesini sağladık. Uyarı levhaları bulunan caddelerimizde trafik kurallarına uymayan vatandaşlarımıza yasal işlem uygulanacaktır. İlçe trafiğini rahatlatmak adına bu yönde çalışmalarımız devam edecek" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Siverek Belediyesi Hasan Baydilli Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title