Haberler

Adliyede öldürülen teröristin ablasının duruşmasına katılan 4 kişi gözaltına alındı

Güncelleme:

Çağlayan Adliyesi'ne düzenlenen terör saldırısından yarım saat sonra dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Öldürülen terörist Pınar Birkoç'un tutuklu yargılanan ablası Necmiye Birkoç'un bugün görülen davasının Terörle Mücadele Şube polisleri, davaya katılanlardan Necmiye Birkoç'un kız kardeşi ile 3 kişiyi daha gözaltına aldı.

İstanbul Çağlayan Adliyesi'ndeki polis noktasına düzenlenen terör saldırısıyla ilgili dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. 2 teröristin etkisiz hale getirildiği saldırıdan yarım saat sonra etkisiz hale getirilen terörist Pınar Birkoç'un tutuklu yargılanan ablası Necmiye Birkoç'un davası görüldü. Dava sonrasında Necmiye Birkoç'un duruşmasına katılanlar gözaltına alındı.

TERÖR SALDIRISINA İLİŞKİN YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önündeki polis noktasına yapılan terör saldırısına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.

Adliyede öldürülen teröristin ablasının duruşmasına katılan 4 kişi gözaltına alındı

KADIN TERÖRİSTİN ABLASI HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Terör saldırısından yaklaşık yarım saat sonra, saldırıyı gerçekleştirenlerden biri olan Pınar Birkoç'un ablası Necmiye Birkoç, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "Tehlikeli maddeleri izinsiz olarak bulundurma", "Silahlı terör örgütüne üye olma" suçlarından hakim karşısına çıktı. Duruşma, 2 Nisan'a ertelendi.

Adliyede öldürülen teröristin ablasının duruşmasına katılan 4 kişi gözaltına alındıAdliyede öldürülen terörist Pınar Birkoç.

POLİS DURUŞMAYA KATILANLARI GÖZALTINA ALDI

Duruşmanın hemen ardından Terörle Mücadele Şube polisleri, davaya katılanlardan Necmiye Birkoç'un kız kardeşi ile 3 kişiyi daha gözaltına aldı. Tutuklu sanık Necmiye Birkoç'un da terör saldırısıyla ilgili ifadesinin alınacağı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çağlayan Adliyesi Çağlayan Saldırı Güvenlik Terör Gözaltı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

ibrahim Kilinc:

Buyrun size Dem Parti Buyrun Size DHKPC.. Ömer Gergerlioğlunun 20 Yaşında Öğrenci diye ugruna basın toplantısı yaptigi Terörist ?

399
35
yanıtYanıtla
Halit:

suçu meslek yapanı salmayın iflah olmuyorlar

404
11
yanıtYanıtla
itunes parax:

kim vurduysa bu pislikleri rabbim islerini guclerini rast getirsin

yanıt122
yanıt5
Halil yılmaz:

CHP’li Sezgin Tanrıkulu ve HDP’li Faruk Gergerlioğlu’nun savunmak için yarışa girdikleri teröristler işte bunlar. Terörist seviciler şimdi kalkar insan hakları derler.

259
30
yanıtYanıtla
Mehmet Tunç:

Çıkartın onunda kafasına sıkın kardeşinin yanına gönderin daha neyini besliyorsunuz pkk

196
24
yanıtYanıtla
Mehmet Sltn:

Teror suclularini beslemeyin direk asin

190
13
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bunlar ailece işin içindeymişler

159
9
yanıtYanıtla
Bay Metin:

Yüzünde meymenet yok zillinin. Bunlar cezaevine gir çık yaptırana idam et gitsin öldürülen o masum vatandaşın ne suçu vardı bu leş olan edepsizlerin ve onları savunanların kurbanı oldu

140
9
yanıtYanıtla
Tolga Babacan:

DEM linin usaklari buyrun Icimizdeki hainlere nefes almak haram olsun

95
12
yanıtYanıtla
Arif altın:

hedeflerinde kim vardıki plastik kelepçeyle gelmişler

63
4
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title