Haberler

Sağlık Bakanı: Sokağa Çıkma Yasağı Olan Yerlerde Personel Hastanede Yatacak

Güncelleme:

Bakan Müezzinoğlu, "Sokağa çıkma yasağı ilan edilen yerlerde hastane personelinin 24 saat görevde kalma süresini 1 haftaya çıkaracağız, hastanede yatıp kalkacaklar" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sokağa çıkma yasağı uygulanan bölgelerdeki sağlık personelinin 24 saatlik nöbet görevi sürelerini, haftalık olarak yapacaklarını söyledi ve vardiyalı çalışma yapılacağını belirtti.

Hürriyet'ten Nuray Babacan'a konuşan Bakan Müezzinoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Sokağa çıkma yasağı ilan edilen yerlerde hastane personelin giriş çıkışında sorun yaşanmaması için 24 saat görevde kalma süresini bir haftaya çıkaracağız. Personel hastanede yatıp kalkacak, bir hafta kendi içinde nöbet sistemi uygulayacak, vardiyalı çalışacaklar.

"KUDRET ELİMİZİ CEBİMİZDEN ÇIKARDIK"

Çözüm süreci boyunca devletin şefkat elini gördüler. İyi niyet suistimal edildi. Kudret elimizi cebimizden çıkardık. Operasyonlar yüzde 70-80 oranında başarıya ulaştı. Birkaç ay sonra başarı oranı yüzde 90'lara ulaşır. Türkiye bu operasyonlara kararlılıkla devam etmeli. Terörle ilgili mücadele yöntemi en az 2-3 yıl değişmez artık. Kürt vatandaşların meşru taleplerine ilişkin süreç devam eder. Yeni anayasa çalışmaları sırasında bunlar dikkate alınır. Ne yaparsanız yapın, uygulamadan kaynaklanan sorunlar olabiliyor ama mücadeleden vazgeçmeyeceğiz.

"TÜRKİYE'NİN TEMEL SORUNU SİSTEMSİZLİK"

Türkiye'nin tartışmasız temel bir sorunu var; 'sistemsizlik'. Yönetim sorunu var. İki başlı bir sistemle Türkiye, kim ne iddia ederse etsin, sağlıklı uyumlu bir yönetim gösteremez. İster parlamenter sistem olur, isterse güçlü başkanlık olur, sistemin güçlendirilmesi gerekir. Bu sistem millete bedel ödetiyor. (Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Nuray Babacan Hürriyet Türkiye Sağlık Güncel Haberler

500

Yorumlar (28)

adamın dibi:

bakan hastaneleri hedef tahtası yerine koydu. . .

29
16
yanıtYanıtla
kürt:

pkk ypg den kurtarın yeter kürt halkı herşeye razı.

15
9
yanıtYanıtla
X şahısMobil-IOS:

14 yıldır ülke yönetiyorlar ama daima birilerini suçluyorlar bu nasıl birşey bazı örümcek beyinliler daha ne zaman anlayacak bu partinin yaptıklarını

13
4
yanıtYanıtla
adanaliMobil-ANDROID:

Türkiye yi batirdiniz hemde zalimce pis akp

10
5
yanıtYanıtla
HURKAN:

bakanim sende saglik personelisin git sende hastanede yat tabiki yiyorsa

12
2
yanıtYanıtla
rzMobil-ANDROID:

tc torunlariniz buyunce yüzünüze tukurecek bu yaptiklarinizdan utanacaksiniz

9
5
yanıtYanıtla
yasin:

Sokağa cikma yasağı katliamdir, fasizimdir...

8
6
yanıtYanıtla
batmaneMobil-ANDROID:

Kürdüm ama ne mutlu Türküm diyene. ..

6
8
yanıtYanıtla
DAHA NELER:

SİZİ TÜRKLÜĞE KABUL ETMEKMİ? BÖYLE ZİLLETMİ OLUR? DEFOLUN GİDİN GELDİĞİNİZ HİND-İRANA. . .

yanıt2
yanıt1
Özel HarekatMobil-ANDROID:

ben 6 aydır çalışıyorum ev yüzü gormeden kackez arabada sabahladim ısıtıcı da çalışmıyor bırakın da 1 hafta sıcak hastane de calissinlar tatlicanlilar

8
5
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title