Haberler

Orgeneral Yörük'ten Vali Coş'a Ziyaret

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'u ziyaret etti.
Jandarma Bölge Komutanlığı ve jandarma birliklerinde bir dizi denetimlerde bulunmak üzere Adana'ya gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet...

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'u ziyaret etti.

Jandarma Bölge Komutanlığı ve jandarma birliklerinde bir dizi denetimlerde bulunmak üzere Adana'ya gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret etti. Vali Coş, Orgeneral Yörük'ü vali yardımcılarıyla birlikte valilik protokol girişinde karşıladı.

Orgeneral Yörük, makama girmeden önce valilik şeref defterini imzaladı. Yörük, Vali Coş'a Jandarma Genel Komutanlığı armasını gösteren bir plaket hediye etti. Vali Coş ise Yörük'e bir vazo hediye etti. Daha sonra valilik makamına geçen komutan ve Coş bir süre sohbet etti. Daha sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Yörük'e ziyareti sırasında, Jandarma Lojistik Komutanı Tümgeneral Harun Ocak, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu eşlik etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Avni Coş Servet Yörük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title