Haberler

MÜSLÜM GÜRSES ÖLÜMÜNÜN 9. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI

Güncelleme:

ARABESK müzik sanatçısı Müslüm Gürses, ölümünün 9'uncu yılında Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.

ARABESK müzik sanatçısı Müslüm Gürses, ölümünün 9'uncu yılında Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Sevenlerinin akın ettiği mezarlıkta Kur'an-ı Kerim okunup dua edildi.

Arabesk müziğin unutulmaz ismi Müslüm Gürses, ölümünün 9'uncu yılında, sevenleri tarafından Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Gürses'i anmak için yurdun dört bir yanından gelen sevenleri, Zincirlikuyu Mezarlığı'na akın etti. Gürses'in kabri başında Kur'an-ı Kerim okunup dua edildi. Gürses'in kabri başına gelenler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

"HİÇBİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ"

Gül Çakıcı, "9 senedir her sene buradayız. İstanbul dışından ve İstanbul'dan gelen arkadaşların ayaklarına sağlık. Hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Bu sevgi ilkokuldan geliyor bizim sevgimiz. Hayranlarının çoğunun sevgisi çocukluktan geliyor" dedi.

"ADANA'DAN MÜSLÜM BABA İÇİN GELDİM"

Adana'dan geldiğini söyleyen Enes Ateş, "Müslüm baba için geldik, Müslüm bir efsanedir, hayattır. Onsuz hayat olamaz. O bizim yaşam kaynağımızdır. Onu dinlemediğimiz zaman bize yaşam cehennem gibi geliyor. Bugüne özel olarak Adana'dan kalktım geldi. 11 yaşından beri Müslüm Gürses'in şarkılarını dinliyorum diye konuştu.

"AİLE BOYU GÜRSES'İZ"

Müslüm Gürses'i çok sevdiği için soyadını 'Gürses' olarak değiştiren Veysi Gürses ise " Müslüm baba için Mardin'den geldik. Her sene buraya gelip mezarının başında dua ediyoruz. 9 yıl değil 90 yıl hep burada olacağız. Soyadımı değiştirdim, Gürses yaptım. Bir çocuğumun adı Müslüm Gürses. Diğerinin ki de Gürses Gürses. Biz aile boyu Gürses'iz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Müslüm Gürses Zincirlikuyu Müslüm Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title