Haberler

Milletvekili Beyaz'dan Süpriz Ziyaret

Güncelleme:

AK Parti Diyarbakır Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Üyesi Mine Lök Beyaz, kendisine yeni yıl kartı gönderen Merkez Bağlar İlçesi Hürriyet İlk Öğretim okulu öğrencisi Büşra Şimşek'e sürpriz ziyaret yaptı.

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Divan Üyesi Mine Lök Beyaz, kendi eliyle çizip hazırladığı yılbaşı kartını gönderen Merkez Bağlar İlçesi Hürriyet İlköğretim Okulu 7/D Sınıfı öğrencisi Büşra Şimşek'i öğrenim gördüğü okulunda ziyaret etti. İlk kez okullarında Milletvekili ağırlayan Hürriyet İlköğretim okulu öğrencileri, Milletvekili Beyaz'a merak ettikleri bir çok konuda sorular sorarak meraklarını giderdiler. Daha sonra 7/D sınıfı öğrencisi Büşra Şimşek'i sınıfında ziyaret eden Milletvekili Beyaz öğrencilerle sohbet ederek Ak Parti Hükümetinin Eğitime verdiği önemi anlattı. Yeni yıl kartı gönderen Büşra Şimşek'te Milletvekili Beyaz'ı karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

7 Sınıf öğrencisi Büşra Şimşek'in gönderdiği tebrik kartının kendisini çok mutlu ettiğini belirten Ak Parti Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Üyesi Mine Lök Beyaz, medeni cesaretinden dolayı kutladı. Öğrencilerle sohbetinde kitap okumanın önemini ve 1 kitap 100 kitap 100 kitap bir öğrenci Kitap okuma projesine tüm öğrencilerin katılarak okuma alışkanlıklarının artırılmasını temenni eden Beyaz ''Tebeşir, silgi, kalemin yerini artık tablet bilgisayarın alacağını belirten Milletvekili Beyaz, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla kitapların yerini artık tablet bilgisayarlar alacak buda öğrencilerimize ücretsiz dağıtılacak. Bu uygulamanın tüm okullara uygulamaya geçmesi için Milli Eğitim Bakanımız Ömer Dinçer başta olmak üzer tüm eğitim camiası var gücüyle çalışıyor. Bütün okullara 'akıllı tahta' girecek, her öğrenci bedava tablet bilgisayara kavuşacak' çünkü sizler bizim geleceğimizsiniz, sizler, geleceğin Cumhurbaşkanı, Başbakan'ı Bakanı Milletvekili, Mimarı, Doktoru Avukatı ve bir çok üst düzey bürokratı olacak ve gelecek nesillere hizmet edeceksiniz. Bunun için AK Parti Hükümeti olarak Eğitime büyük önem veriyoruz. Her şey sizlerin daha iyi bir eğitim alması ve sizlerin daha başarılı olmasıdır'' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mine Lök Beyaz Diyarbakır Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title