Haberler

MHP Seçim Merkezi Önünde Ses Bombası Patladı

Avcılar'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 3. Bölge Seçim Merkezi'ne bırakılan ses bombasının patlaması sonucu binada maddi hasar meydana geldi.

Avcılar'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 3. Bölge Seçim Merkezi'ne bırakılan ses bombasının patlaması sonucu binada maddi hasar meydana geldi. Gümüşpala Mahallesi Yanyol Numara 108'de bulunan MHP 3. Bölge Seçim Merkezi önüne bırakılan ses bombası, saat 00. 30 sıralarında patladı. Çevrede korku yaratan patlama sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Patlamada binanın giriş kapısı parçalanırken, uzman ekipler olay yerinde inceleme yaparak delil topladı. Polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadesini göre bombayı bırakan kısa boylu, siyah giysili iki kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

"ÇAKAL- ÇUKAL TAKIMIYLA BİZİM İŞİMİZ YOK"

Patlamayla ilgili açıklama yapan MHP Avcılar İlçe Başkanı Ergun Koçak, olay provokatif olarak değerlendirdi. Ses bombası atanların, ülkenin huzurunu bozmak isteyenler olduğunu ifade Koçak, saldırganları "çakal- çukal" olarak değerlendirerek, şunları söyledi:

"Bunlar kaşınmak istiyolar ama biz onları kaşımayacağız. Başka yerde kaşınsınlar. Nurtepe, Kağıthanede ve Küçükçekmece'de de bu tür olaylar oldu. MHP'nin duruşunu beğenmiyorlar. Bazı güçler, demek ki efendice durmamızı, ülkenini sorunlarıyla ilgilenmemizi istemiyor. Bunlar sınırötesi olabilir, Kuzey Irak olabilir, dağdan emir almış olabilir. Bunlar ülkenin huzurunu bozmak için uğraşıyorlar. Birinci adresi de MHP olarak görüyorlar ama yanlış adresteler. Biz onların bu tip eylemlerine karşılık vermeyiz. Biz MHP olarak bu ülkeyi en güzel şekilde yönetmeye talibiz. Böyle çakal- çukal takımlarıyla bizim işimiz yok."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title