Haberler

Keşan Gençlik Yöneticileri Tek Rumeli Tv’ye Konuk Oldular.

Programın sonlarına doğru Burhan Çelik, Mehmet Çelik'e , üzerinde Mehmet Çelik isminin yazılı olduğu Keşan Gençlik forması ile flamasını hediye etti.

Türkiye 2.Erkekler Voleybol Ligi'nde mücadele eden Keşan Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri 16 Haziran 2011 Perşembe günü akşamı Tek Rumeli TV'de yayınlanan Mehmet Çelik'le Spor Penceresi adlı programa konuk oldular.

Başkan Nasip Çakır ve Asbaşkan Burhan Çelik'in katıldığı programda Keşan Gençlik Kulübü'nün kuruluşundan bugüne gelişine kadar geçen süreç anlatıldı.

Programa katılan Çakır, Keşan Gençlik ve Spor Kulübü'nün 2004 yılında kurulduğunu ve 7 yıl gibi bir süreç içersinde Türkiye Erkekler 2.Voleybol Ligi'nde mücadele etmeye başladığını belirterek, "Kulüp olarak amacımız bu sezon grubumuzda Play Off'a kalabilmektir. Bu yıl daha genç ve bölgemizin çocuklarından ve 2-3 tecrübeli oyuncudan oluşan bir takım oluşturmayı hedefliyoruz. Bölgemizdeki iş adamlarımızdan ve sporseverlerden kulübümüze destek vermelerini bekliyoruz. Kulübümüzün en büyük destekçisi olan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca kulübümüze bugüne kadar emeği geçen tüm başkan ve antrenörlerimize de teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Yine programa katılan Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Asbaşkanı Burhan Çelik'de "Keşan gençlik ve Spor Kulübü olarak Akademi Gençlik Kulübü'nün katılarak Kicks Boks branşı Keşan Gençlik ve Spor Kulübü bünyesine alınacak. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Keşan Gençlik ve Spor Kulübü olarak yeni sezon için transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Keşan Gençlik ve Spor Kulübü olarak 10 Temmuz 2011 Pazar günü Keşan'da voleybol takımımız için bir deneme çalışması yapmak istiyoruz. Bu konuda bölgemizdeki ve bölgemiz dışındaki voleybol sporuna meraklı gençlerimizi denemelerimize bekliyoruz. Kulüp olarak sponsorluk konusunda gerekli çalışmalar yapacağız. Bu anlamda bölgemizdeki işadamlarımızın kulübümüze sponsor olmalarını bekliyoruz. Kulübümüzde, voleybol, hentbol,satranç,yüzme branşları bulunmaktadır.Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Trakya'da Türkiye Erkekler 2.Voleybol Ligi'nde bulunan tek takımdır.Yani bir anlamda bizim takımımız Trakya'yı temsil etmektedir. Kulübümüzün maçlarının televizyonda yayınlanması da ilçemizin ve bölgemizin tanıtımına önemli katkılar sağlamaktadır.Bu sezon Türkiye 1.Voleybol Ligi'nden düşen Beşiktaş ve Tofaş takımlarının da muhtemelen bizim grupta yer alacak olmaları bence çok önemlidir. Ayrıca bu sezon Türkiye 2.Voleybol Ligi maçlarının İddia'ya girme ihtimalinin de olması kulübümüze maddi anlamda katkı sağlanması adına çok önemlidir. Tüm 2.Lig kulüplerimiz federasyonumuzun ve Spor Toto Genel Müdürlüğü'nün böyle bir karar almasını beklemektedir.Kulübümüze büyük destek sağlayan ve tek destekçimiz olan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'a da teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Programa canlı telefon bağlantısı ile katılan Edirne İl Gençlik ve Spor Müdürü Emin Küçük'de Keşan Gençlik Kulübü'nün kendisinin girişimleri ile kurulduğunu belirterek "Bu takımımızın şu anda 2.Lig'de oynaması bizleri çok mutlu ediyor. Keşan'da yeni ve daha modern bir spor salonu kurulması için girişimlerde bulunacağım" dedi.

Program sunucusu Mehmet Çelik'de Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ın spora verdiği desteğin çok büyük olduğunu belirterek "Keşan'daki spor kulüpleri bu yüzden çok şanslılar. Ben sayın Özcan'ı spora verdiği destekten dolayı kutluyorum" dedi.

Çeik, ayrıca Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Nasip çakır'ın Trakya'daki tek bayan kulüp başkanı olduğunu belirterek kendisini, kutladı ve görevinde başarılar diledi.

Mehmet Çelik, Tek Rumeli Televizyonu olarak her zaman Keşan Gençlik Kulübü'nün yanında olduklarını da belirterek, Keşan gençlik Kulübü'ne yeni sezonda başarılar dilediler.

Çelik'de, Trabzon'da yakın bir süreç de başlayacak olan Gençlik Olimpiyatlarındaki turnuvalarda kullanılacak ve üzerinde hamsi logosunun bulunduğu Voleybol Topunu hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title