Haberler

Yılbaşı akşamı kendisini ziyarete gelen abisini öldüren üniversiteli genç kız tutuklandı! İşte cinayetin sebebi

Aydın'da üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Gülçin Uçan, yeni yıl dolayısıyla kendisini Ankara'da ziyarete gelen ağabeyi Onur Uçan'ı göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası Gülçin Uçan tutuklanırken, tartışmanın ise genç kızın eski sevgilisi yüzünden çıktığı öğrenildi.

Didim ilçesinde, Fevzipaşa Mahallesi'nde bir evde meydana gelen olayda, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksek Okulu 2. Sınıf öğrencisi Gülçin Uçan'ı dün Ankara'da yaşayan annesi Fadime Uçan, ağabeyi Onur Uçan ve gelinleri Sıla Uçan ziyarete geldi.

ABİSİNİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Yılbaşını birlikte geçirmeyi planlayan aile, gecenin ilerleyen saatlerinde tartışmaya başladı. Ağabeyi Onur Uçan ile kızkardeşi Gülçin arasında başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine genç kız mutfaktan aldığı bıçakla ağabeyini göğsünden bıçakladı. Ağabey aldığı darbeyle kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Onur Uçan'ın öldüğü belirlendi.

TARTIŞMA ESKİ ERKEK ARDADAŞI YÜZÜNDEN ÇIKMIŞ

Ağabeyini öldüren Gülçin Uçan olaydan sonra gözaltına alınırken, Onur Uçan'ın cansız bedeni ise olay yeri incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Öte yandan tartışmanın Gülçin Uçan'ın eski erkek arkadaşı yüzünden çıktığı öğrenildi.

TUTUKLANDI

Cinayet zanlısı Gülçin Uçan ise emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yılbaşı Ankara Aydın 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Yakup çebe:

Ateşin bol olsun.

25
17
yanıtYanıtla
ali levent:

Yazık günah ya muhabbete bakarmisin insan abisini bıçakla öldürebilecek kadar dengesiz ise diyecek birşey bulamıyorum bu saatten sonra bu kızın başına ne gelse mustehak benim gözümde . Abi kardeşinin iyiliginden başka birşey düşünmez ??

22
7
yanıtYanıtla
niyazi çetinkaya:

İki kişinin nikahsız yaşadığı ilişkinin adı da 'yasak aşk'tır. Ve gayrimeşru muhabbetlerin neticesi merhametsizce azap çekmektir. Ölene rahmet, kalana 'tövbe' dilerim.

23
5
yanıtYanıtla
senar:

kimse eski sevgiliden dolayı abisini öldürmez, haberleri araştırmadan yazıyorsunuz. tartışmanın boyutunu bilmiyoruz henüz

16
7
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Milletimizin Înanç, ahlâk ve kültür değerleriyle bağdaşmayan "sevgili" edinme modası nedir yahu. Tüm bu cinayetlerin kaynağında sevgili ve yasak ilişkiler bağı bulunduğuna zaten milletçe şahit oluyoruz.Özgürlük söylemleriyle bu milletin aile değerleri tahrip edildi.Çok yazık !!!

10
4
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Büyük bir ihtimalle sarışın ve açık saçık giyinen bu kız daha serbest yaşamak için üniversite ayağıyla Aydın da kafasına göre serbestçe yaşamak istediği için buna karşı çıkan ailesi ve abisiyle tartışması sonucunda cinayet işlenmiş gibi görünüyor .

6
4
yanıtYanıtla
Akif varlık:

Kadın erkeği öldürünce cinayetin bir sebebi oluyor.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title