Haberler

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yörük Şırnak'ta

Orgeneral Servet Yörük Şırnak Valisi İpek'i ziyaret etti Orgeneral Yörük: "Şırnak halkını çok seviyoruz”

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük Şırnak Valisi Hasan İpek'i ziyaret etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Van'dan beraberinde Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Barutçu, Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme Başkanı Korgeneral Kemal Altaş, Jandarma Genel Komutanlığı Harekat Daire Başkanı Tümgeneral Arif Çetin ile Şırnak'a gelen Orgeneral Yörük, valiliğe geçti.

Burada tören mangasını selamlayan Orgeneral Yörük, şeref defterini imzaladı.

Vali İpek ile makamında görüşen Yörük, ziyaretin anısına Vali İpek'e Jandarma Genel Komutanlığının amblemini taşıyan plaket sundu. İpek de Orgeneral Yörük'e Hz. Nuh'un maket gemisini hediye etti.

Orgeneral Yörük, yaptığı açıklamada, bölgedeki birliklere yönelik denetimlere Şırnak'tan başladığını ifade ederek, göreve yeni başlayan Vali İpek'e hayırlı olsun dileğinde bulundu.

"Ben de sayın valimiz gibi yeniyim" diyen Orgeneral Yörük, "Vali İpek nezdinde tüm Şırnak halkına saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Şırnak halkını çok seviyoruz" diye konuştu.

Vali İpek de kendisinin de Orgeneral Yörük gibi göreve yeni başladığını hatırlatarak, Orgeneral Yörük'e "hoş geldiniz" dedi.

Orgeneral Yörük ve beraberindekiler valilik ziyaretinin ardından kentten ayrıldı. - Şırnak

Kaynak: AA / Güncel

Servet Yörük Hasan İpek Şırnak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title