Haberler

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yörük, Erzurum'da

Orgeneral Yörük: "Ben daha önce burada iki defa görev yaptım. 15 senedir ilk defa tekrar Erzurum'a gelmekten mutlu ve bahtiyar olduğumu ifade etmek istiyorum"

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak'ı ziyaret etti.

Van, Şırnak, Batman ve Diyarbakır'daki ziyaretlerinin ardından Erzurum'a gelen Yörük, valilik girişinde Altıparmak tarafından karşılandı.

Burada, kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaşan Yörük, makama geçerek valilik şeref defterini imzaladı.

Orgeneral Yörük, gazetecilere yaptığı açıklamada, jandarma birliklerini ziyaret ve denetlemek maksadıyla bölgede olduğunu belirterek, Vali Altıparmak'a nezaket ziyaretinde bulunduğunu söyledi.

Bütün Erzurum halkına sevgi ve saygılarını sunduğunu ifade eden Yörük, "Ben daha önce burada iki defa görev yaptım. Yüzbaşı iken 9. Kolordu Karargahı'nda, daha sonra da Aşkale Zırhlı Tugay Komutanlığı yaptım. 15 senedir ilk defa tekrar Erzurum'a gelmekten mutlu ve bahtiyar olduğumu ifade etmek istiyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.

Vali Altıparmak da Jandarma Genel Komutanını kentte görmekten büyük onur duyduklarını vurgulayarak, "İnşallah eski hatıralarını böyle tekrar güzel yaşamış olursunuz. Erzurumlu dostlar sizi görmekten büyük memnuniyet duyarlar" dedi.

Konuşmaların ardından Yörük, Vali Altıparmak'a plaket takdim etti. Alltıparmak ise Orgeneral Yörük'e Oltu taşı tespihi hediye etti.

Yörük, görüşmenin ardından valilikten ayrıldı. - Erzurum

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Altıparmak Servet Yörük Erzurum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title