Haberler

İzinsiz Gösteri Yapan Gruba Müdahale

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gruptakilerin güvenlik güçleriyle tartışması - Terör örgütüne yönelik operasyonları bahane ederek izinsiz gösteri yapan gruba polis müdahalede bulundu Antalya'da izinsiz gösteri yapan gruba polis müdahale etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gruptakilerin güvenlik güçleriyle tartışması - Terör örgütüne yönelik operasyonları bahane ederek izinsiz gösteri yapan gruba polis müdahalede bulundu Antalya'da izinsiz gösteri yapan gruba polis müdahale etti. Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri'nin çağrısı üzerine Kazım Özalp Caddesi'nde bir araya gelen yaklaşık 100 kişilik grup, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonları protesto etmek amacıyla Attalos Heykeli'ne yürümek istedi.Uyarıları dikkate almayarak yürüyüşe geçen gruba, polis ekipleri biber gazıyla müdahale etti.Ara sokaklara dağılan gruptakilerin bir kısmı, bir süre sonra yeniden toplandı.Grup adına basın açıklaması yapan Çağdaş Hukukçular Derneği Antalya Şube Başkanı Nusret Gürgöz, Diyarbakır, Mardin, Şırnak ve Hakkari'de sokağa çıkma yasağı uygulandığını belirterek, asker ve güvenlik güçlerinin halkın üzerine sürüldüğünü iddia etti.Grup, açıklamanın ardından dağıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Attalos Heykeli Antalya Özalp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title