Haberler

Validebağ'daki Olaylar Polis Kamerasında

Güncelleme:

Validebağ'da dün yaşanan olaylar ve polis müdahalesinin polis kamerasına yansıyan görüntülerini İstanbul polisi kamuoyuyla paylaştı.

Validebağ'da dün yaşanan olaylar ve polis müdahalesinin polis kamerasına yansıyan görüntülerini İstanbul polisi kamuoyuyla paylaştı.

EYLEMCİLER POLİSE TAŞ ATTI

Eylemciler polise taş ve havai fişek fırlatırken, yaşanan olaylar polis kamerasıyla görüntülendi. Validebağ Korusu yanında bulunan alana yapılan camii inşaatına tepki gösteren grup, günlerdir eylem yapıyordu. Dün de inşaat alanına beton mikserlerinin gelmesiyle birlikte ortalık karışmıştı.

EYLEMCİLER BARİYERLERİ ZORLADI

Dün gün boyu süren gerginlik akşam saatlerinde de devam etti. Önce halay çeken eylemciler, ardından, inşaat alanı önündeki polis bariyerlerini aşmak isteyince müdahale ile karşılaştı. Polis, gruba biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti. Polise taşla karşılık veren eylemciler ise çöp konteynırlarıyla yola barikat kurmaya çalıştı. Eylemcilerin zaman zaman da polislerin üzerine havai fişek fırlattıkları görüldü. Yaşanan gerginlik polis kamerasıyla da görüntülendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Validebağ İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

XFACTOR:

FATİH SULTAN MEHMETİN FETHETTİĞİ BU TOPRAKLARDA CAMİYE KARŞI ÇIKAN KRİPTO ERMENİ, RUM VE YAHUDİ VELETLERİ ELBET BİR GÜN HESAP VERECEKLER

4
1
yanıtYanıtla
egriye egri:

REIS BELASI: NE O KAPKACCI GIBI, HERKEZE SALDIRIYORSUN, , , SENIN ADINI YAGDANLIK OLARAK DEGISTIRIYORUM. . AYASOFYAYI ACMAZSININIZ KORKAKLAR. . KIMDEN KORKUYORSUNUZ, , YUNANDANMI KIMDEN;;CABUK SÖYLEEEEEEE CABUKKKKKK

2
0
yanıtYanıtla
kapkara:

halk iş aş derdinde bunlar da şov derdinde. . .

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title