Haberler

Hakan Bayrakçı: MHP Yüzde 18'in Altında Alsın Mesleği Bırakırım

Güncelleme:

Konuk olduğu programda, diğer anket şirketlerinin MHP'nin oyunu düşük gösterdiğini savunan SONAR araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı iddialı bir çıkış yaptı.

Habertürk'te yayınlanan 'Türkiye'nin Nabzı' programında SONAR araştırma şirketinin sahibi iddialı bir yorumda bulundu.

"MHP 18'İN ALTINDA ALSIN MESLEĞİ BIRAKIRIM"

SONAR araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı "Diğer araştırma şirketi sahipleri MHP'yi yüzde 14-15 veriyorlar. 18'in altında alsın, 17.9 olursa iddiayı kaybetmiş olmam, mesleği bırakırım" dedi.

"O ZAMAN ŞİMDİDEN DÜKKANI KAPAT"

Programın diğer konuğu MetroPoll şirketi sahibi Prof. Özer Sencer, Bayrakçı'nın bu sözlerine "O zaman şimdiden dükkanı kapat" diye cevap verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hakan Bayrakçı Habertürk Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (413)

DUMRUL:

MHP İLE AKLINCA DALGA GEÇENLER ZAMANIDA DOĞRU YOL-ANAP-REFAH-VADI BİTTİ MHP HEP VARDI OLACAKLTA KISA SÜRE SONRA AKP DE KALMIYACAK MHP GENE OLACAK ALLAHIN İZNİ İLE

158
6
yanıtYanıtla
onderMobil-ANDROID:

akepe son cizre olaylarından sonra oy alamaz artık millet bu vatani sokakta bulmadı.kanla aldı ,herkeste uyandı artik.akepeye oy veren mhpliler binpisman ,mhp çok ciddi geliyor...

88
4
yanıtYanıtla
Serhat:

MetroPoll şirketi sahibi Prof. Özer Sencer, sen de geçerse ben anketçiliğe bırakırım de bakalım.

79
6
yanıtYanıtla
hakikat:

devir, devrimcilrin devridir. . . kafatasçılara el-fatiha. . .

yanıt2
yanıt10
bilinçli seçmenmobilWeb@haberler.com:

Şimdiye kadar hep akp ye verdim bu sefer MHP ye vereceğim

67
17
yanıtYanıtla
BİTLİS-AHLAT:

BEN BİR KÜRDÜM AMA VATAN HAİNİ DEĞİLİM BUNU SEÇİMLERDE İSPATLAYACAĞIM İLK OYUMU MHPYE VERECEĞİM. . .

67
17
yanıtYanıtla
sinanmobilWeb@haberler.com:

Baskanlik sistemi denen şey, ulkeyi eyaletlere bolup guneydoguyu kibarca ozerklestirmekten ibarettir. Diger hicbir bolgenin birbirinden ayrilma gibi bir sikintisi yok. Akpartinin ulkenin dogusunu apo ile pazarlik ettigi cok acik belli oldu.. oguzlardan, selcukludan osmanli dan beri biz kahraman turkler yilanin basini hep ezdik de 1000 yil bu topraklara hakim olduk. Akp gibi hainlere yumusak yuz gosterip hicbir sonuc alinamayacagi belli.. polisimiz askerimiz dogu da sinmis vaziyette.. bu pkk ile ancak mhp mucadele eder.. allah devletimize milletimize zeval vermesin rabbim turkun yardimcisi olsun.. bende mhp diyecegim bu secimde..

75
2
yanıtYanıtla
bozoMobil-ANDROID:

akp ye oy verdigim icin kendimden utaniyorum

71
4
yanıtYanıtla
BOZKIRLI:

MHP''NİN KESİNLİKLE BU SEÇİMDE İYİ BİR OY ALMASI LAZIM ARKADAŞLAR ÜLKENİN DURUMU ŞUANDA BUNU GÖSTERİYOR. OYLARINIZI ÜLKEMİZ İÇİN MHP''YE VERİN. KESİNLİKLE MHP SEMPATİZANI DEĞİLİM. AMA ÜLKENİN İÇİNDE BULUNMUŞ OLDUĞU DURUM MHP NİN GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE MECLİS DE OLMASINI GÖSTERİYOR. ÜLKEMİZ İÇİN DUYARLI OLALIM.

57
18
yanıtYanıtla
tarihçimobilWeb@haberler.com:

Tek çare MHP.

62
7
yanıtYanıtla
Tüm 413 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title