Haberler

Güneydoğu'da İlk Ders Zili Heyecanı

- Güneydoğu'da ilk ders zili heyecanı -Şırnak Valisi Mehmet Aktaş'ın karşılanması -Protolden detaylar -Vali Mehmet Aktaş'ın konuşması -İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz'ın konuşması -Şiir ve müzik dinletisi -Vali Mehmet Aktaş'ın ilk zili çalması ve öğrencilerin sınıflara...

- Güneydoğu'da ilk ders zili heyecanı

- Şırnak Valisi Mehmet Aktaş'ın karşılanması

-Protolden detaylar

-Vali Mehmet Aktaş'ın konuşması

-İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz'ın konuşması

-Şiir ve müzik dinletisi

-Vali Mehmet Aktaş'ın ilk zili çalması ve öğrencilerin sınıflara girmesi

Şırnak

Şırnak'ta Yeşilyurt Mahallesi'ndeki Mehmet Emin Acar İlkokulunda düzenlenen törende öğretmen ve öğrenciler şiir okudu, müzik dinletisi sunuldu.

İlkokul öğrencileri, okula yeni başlayan anasınıfı öğrencilerine gül takdim ederek, "Hoş geldiniz" dedi.

Vali Mehmet Aktaş, törendeki konuşmasında, ilde 650 okulda 200 bin öğrencinin ders başı yapacağını ifade ederek, şu değerlendirmede bulundu:

"Devletimiz kaynakların en büyüğünü eğitime harcıyor. Ülke genelinde olduğu gibi Şırnak'ta da eğitim kalitemizin daha da iyi noktalara gelmesi için maddi ve manevi tüm imkanlarımızı seferber ettik, etmeye de devam edeceğiz.Büyük bir eğitim ordusuyla yaklaşık 8 bin öğretmen ile ülkemiz genelinde olduğu gibi Şırnak'ta da başarılı bir eğitim dönemini başlatıyoruz."

İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz'ın da bir konuşma yaptığı törene Şırnak Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Abdulaziz Hatip, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ile öğrenciler ve veliler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Nurettin Yılmaz Şırnak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title