Haberler

Gençlik Meclisinden Anlamlı Ziyaret

Güncelleme:

Ahmet Yenihan ile beraber Erbaa'da Güneydoğu Anadolu Bölgesinde görev yaparken gazi olmuş hemşerilerimizi evlerinde ziyaret ettiler.

Erbaa Belediyesi Gençlik Meclisi Başkan ve Üyeleri Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan ile beraber Erbaa'da Güneydoğu Anadolu Bölgesinde görev yaparken gazi olmuş hemşerilerimizi evlerinde ziyaret ettiler.

Erbaa Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Ali Taş ve diğer gençlik meclisi üyeleri "vatanımız uğruna bedenlerinin bir bölümünü kaybetmiş gazilerimizi ziyaret etmek onlar ile bir bardak çay içmek bizim için oldukça gurur vericiydi."dediler

Başkan Yenihan ise;

"Gençlerimizin bu anlamlı davranışları ben oldukça duygulandırdı.Kendilerine vatan bırakmak için bedenlerinin bir bölümünü yitirmiş gazilerimize vefa göstermeleri beni gelecek için daha da ümitlendirdi.Bu vatan için şehit olmuş,gazi olmuş insanımız olduğu sürece ve onlara vefalı davran gençlerimiz olduğu sürece Allah'ın izni bu vatanı kimse bölemeyecektir."dedi.

Ziyaret esnasında oldukça duygulanan gaziler ise;

Gençlerin örnek davranışlarını takdir ederken vatan ve millet uğruna gazi olmalarının onur ve gururunu tekrar yaşattıkları için gençlere teşekkür ettiler.

Erbaa Belediyesi Gençlik Meclisi Başkan ve Üyeleri Gazilere Kuran-ı,Kerim,İslam İlmihali ve Bayrak takdim ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Yenihan Ali Taş Erbaa Güncel Haberler

title