Haberler

    Gebze Teknik Üniversitesi Araştırma Görevlisine Ödül

    Çalışmaları ile alanında dünyaca önemli başarılara imza atmış Prof. Dr. Leopold B. Felsen anısına 2005 yılından beri verilen Elektromanyetikte Üstün Başarı Ödülleri sahiplerini buldu.

    Çalışmaları ile alanında dünyaca önemli başarılara imza atmış Prof. Dr. Leopold B. Felsen anısına 2005 yılından beri verilen Elektromanyetikte Üstün Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. Elektromanyetik alanında en prestijli ödüllerden biri olan ödüle Türkiye'den Gebze Teknik Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olan Mehmet Burak Özakın layık görüldü. Elektromanyetizma alanında üstün nitelikli başarılı araştırmaları ile öne çıkan öğrenci ve araştırmacılara verilmekte olan ödül araştırmacının, elektromanyetik alanda yaptığı genel çalışmaların değerlendirilmesi sonucu verildi.

    Gebze Teknik Üniversitesi Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Serkan Aksoy danışmanlığındaki doktora öğrencisi araştırma görevlisi Mehmet Burak Özakın, Prof. Dr. Leopold B. Felsen Vakfı'nın her yıl vermekte olduğu Elektromanyetikte Üstün Başarı Ödülü'nü 2016 yılı değerlendirmesi sonucunda alarak GTÜ'ye önemli bir başarı daha kazandırdı.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Mehmet Burak Türkiye Gebze Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title