Haberler

Evlenmek için para bulamayan çift kuyumcuyu soymaya kalktı

Güncelleme:

İstanbul Sultangazi'de evlenmek için para bulamadıklarını söyleyen bir çift, tabancayla kuyumcuyu soymaya çalıştı. Esnafın etkisiz hale getirdiği şüpheliler, polise teslim edildi.

Evlenmek için para bulamadıklarını bahane eden çift, Sultangazi'de tabancayla kuyumcuyu soymaya çalıştı. Şüpheliler, esnaf tarafından etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi.

"EVLENMEK İÇİN PARAMIZ YOKTU"

Sabah saatlerinde, Esentepe Mahallesi'nde bulunan bir kuyumcuya giden Azerbaycanlı Öznur H. (22) ve sevgilisi Enes E. (26), dükkanı soyma girişiminde bulundu. Enes E., yanındaki tabancayı iş yeri çalışanına doğrultarak kuyumcuyu soymaya çalıştı. Çevredeki esnafın durumu fark edip kuyumcuya girmesiyle soyguncular etkisiz hale getirildi.

Esnafın durumu polise ihbar etmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, soyguncuları emniyete götürdü. Şüpheli çiftin polis ekiplerine verdiği ifadede, evlenmek için para bulamadıklarını, bu nedenle kuyumcuyu soymaya çalıştıklarını söyledikleri öğrenildi.

"ALTINLARI ALMAK İÇİN CAMDAN TEZGAHIN ÜZERİNE ATLIYOR"

Kuyumcu dükkanının sahibi Muzaffer Cömert, "İş yerinde değildim komşum aradı, 'iki maskeli soyguncu geldi, yakaladık' dedi. Geri döndüm yoldan, dükkana geldim. Emniyet gelmiş yakalamışlar. Benim büyük oğlana silah doğrultuyorlar Rıdvan'a. Amcası ve diğer komşular, Allah razı olsun dükkana geliyorlar. Etkisiz hale getirip polise veriyorlar. 'Evlenmek için bu girişimde bulunduk' demişler ama daha önce de suç kayıtları olduğu söylendi. Kız Azeri, çocuk Türk. Kız öyle atletik bir yapıya sahipmiş ki, altınları almak için camdan tezgahın üstüne atlıyor. Erkek olan ise oğlumu etkisiz hale getirecekti. Çok şükür ne canımıza ne de malımıza bir zarar geldi." diye konuştu.

Şüphelilere müdahale eden esnaflardan Mehmet Ali Avcı, "Bir bağırtı duyduk, kapıya baktığımızda esnafın dükkana koştuğunu gördüm ve ben de peşinden koştum. Kapıyı açtım iki maskeli kişi. Diğer esnaf şüphelinin üzerine çullanıp dışarı doğru attılar. İçeride kalan kadını da dışarı çıkardım. Dışarıda millete bağırdım, 'Polisi arayın hırsız var' diye." dedi.

Evlenmek için para bulamayan çift kuyumcuyu soymaya kalktı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sultangazi İstanbul Güvenlik Güvenlik Kamerası Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

İbrahim Demirel:

Bıktık bu yabancıların yaptıklarından. Önüne geleni ülkeye alırsan olacağı budur.

20
6
yanıtYanıtla
ref:

Komşulara bak hepsi fır döndü etraflarında helal olsun kücük hırsızlar yakalanır büyükler alkışlanır diye bi atasözü aklıma geldi Kuyumcu arkadaş tüm komşulara iyi bir ziyafet yada birer yarım elma gönül alma bağabında bir hediye taktşim eder umarım

24
1
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

balayılarını fazlasıyla hapiste geçirecekler gibi görünüyor Allah ikisinide bir hücrede kocatsın

20
1
yanıtYanıtla
Muharrem Şahin:

Azeri’den malını koru ,gerçekten değerli bir söz

7
3
yanıtYanıtla
Hakan Celik:

Gapsin suçu adam öldürme ile eşit olduğu için şikayetçi olma,amaçları öldürmek olsa zaten tereddüt etmeden sıkarlardı.

3
6
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

meksika bizi kiskanmistir rekor Türkiyede heyy

7
1
yanıtYanıtla
Frt Tblt:

inanmıyorum suçunu hafifletmek için bir bahane bence

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title