Haberler

Erbaa'lı Gençler'den Türk Sanat Müziği Konseri

Güncelleme:

Erbaa Belediyesi'nin organize ettiği Ramazan Etkinlikleri Kapsamında Erbaa'lı gençler Türk Sanat müziği konseri verdiler.

Erbaa Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen konsere Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan başta olmak üzere çok sayıda Erbaa'lı vatandaşlar katıldı.

Türk Sanat müziğinin seçkin parçalarını dillendiren Erbaa'lı gençler Erbaa'lıları Türk sanat müziğine doyurdu.

Gecenin sanatçı ve sunucuğunu Burak Özdemir'in yaptığı konserde gençler sanat müziğinin ölümsüz parçalarını icra ettiler. Parçaların okunmasıyla orta kuşak vatandaşlar geçmiş yıllara tebessümle yâd etti. Burak Özdemir okuduğu şiirlerle de Erbaa'lılara ölümsüz bir gece yaşattı.

Erbaa Belediye başkanı Ahmet Yenihan;

" Söylenen parçalarla geçmişe yelken açtıklarını belirterek;'Belediyemizin organize ettiği Ramazan Etkinlikjleri kapsamında Türk Sanat Müziği konserleri belirli aralıklarla devam edecektir.Erbaa'mızda Müzik konusunda ne kadar yetenekli gençlerimiz var siz de şahit oldunuz.Genç kardeşlerimizin müzik aletlerini bu kadar etkin kullanmaları ve söylenmesi oldukça zor olan Türk Sanat Müziğini bu kadar güzel söylemeleri takdire şayandır.Hemşerilerimize böylesine güzel bir gece yaşattıkları için genç kardeşlerime teşekkür ediyorum dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Yenihan Erbaa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title