Haberler

Davutoğlu Zafere Yürüdü, İlk Telefon Halid Meşal'den Geldi

Güncelleme:

Hamas Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal, seçim sonuçlarından dolayı AK Parti lideri Davutoğlu'nu tebrik etti. Meşal dünya liderleri içerisinde Davutoğlu'nu arayan ilk isim oldu.

Hamas Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal, seçim sonuçlarından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu tebrik etti.

TELEFONLA ARADI

Hamas'tan yapılan yazılı açıklamada, "Meşal'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu'nu arayarak, Türkiye'deki demokrasi şöleni nedeniyle tebriklerini ilettiği" belirtildi.

"HAYIRLAR GETİRSİN"

Meşal'in görüşmede Türkiye'de ilerlemenin, güvenliğin ve istikrarın artması, Türk halkına, Filistin davası başta olmak üzere ümmetin davalarına hayır getirmesi temennilerinde bulunduğu kaydedildi.

"TÜRKİYE DÜNYA BARIŞI İÇİN ÖNEMLİ BİR ÜLKE"

Etiyopya Hükümet Sözcüsü Getachew Reda AA muhabirine yaptığı açıklamada seçimleri oy çoğunluğuyla AK Parti'nin kazanmasını memnuniyetle karşıladıklarını bildirdi.

Seçim sonuçlarından dolayı Türk halkını kutlayan Reda, "Türkiye, dünya barışı için önemli bir ülkedir. Türkiye'nin istikrarı, Ortadoğu'daki ve Avrupa'daki barışa olumlu şekilde yansıyor" dedi.

Türkiye ile Etiyopya arasında güçlü ilişkilerin bulunduğunu kaydeden Reda, "Türkiye, Erdoğan'ın başbakanlık yaptığı AK Parti döneminde Afrika'ya yöneldi" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Davutoğlu Halid Meşal Ak Parti Hamas Politika Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

BİTLİS13:

DEMEK SADECE TÜRKİYE DEĞİL DÜNYADAKİ MÜSLÜMANLAR İÇİN ZAFERDİR BU.

19
2
yanıtYanıtla
cıvcıv:

akpartinin aldığı 23 milyon oyun 15 milyonu asgari ücret çalışan kısım. siz çalışın onlar yesin. .

7
13
yanıtYanıtla
SEMİH:

CİVCİV BEYNİ OLAN ANCAK BU KADAR DÜŞÜNÜR

yanıt4
yanıt1
BİTLİS13:

İŞTE BU YÜZDEN KAYBETMEYE MAHKUMSUNUZ

yanıt0
yanıt0
Selim:

Ankebût Sûresi 65.Ayet: Gemiye bindiklerinde; dini yalnız Allah´a tahsis ederek O´na yalvarırlar. Ama onları karaya çıkararak kurtarınca, hemen Allah´a şirk koşarlar. Biri soluğu mevlana türbesinde diğeri eyub sultanda aldı.

3
11
yanıtYanıtla
geri zekalı):

iyi de karaya çıkan şirke koşmadı, biri mevlana diğeri eyyüp sultana koştu:))))

yanıt14
yanıt0
reyhanli:

bu zafer musluman ulkelerde savasin cogalacagini isaret ediyor simdi sira hangi musluman ulkede o ulkede savas yoksa demeki musluman ulke deyil

5
8
yanıtYanıtla
ÇÇ:

PİSLİK BUNLAR KATİLLER

2
8
yanıtYanıtla
Sener Koruturk:

Bu chadistin beynini 50cal ile dagitacagim. . .

2
5
yanıtYanıtla
islam nur:

selamun aleykum. hayirlisi olsun muslimanlarin gurur dir T. C. Allah cc uzun omurler ve daim yolunuzu acik etsin ve fitneden ve fesadan korusun. insallah artik daha kolay islerinizi yurutursunuz Gaziler. ben siyasetci deyilim ama simdi ekeadar T. C. en guzel insanlara ve liderlere kavusmus. ALLAH SIZLERIN YARDIMCI OLSUN. AKP. YURUDUN YOLLDA DEVAMEDER VE EKONOMISINI BUYUTUR, ANLAYANI ANLAR TBK TURK HALKINA SAYGILARIM. .

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title