Haberler

Burhaniye'de Kanal ve Mazgal Temizleme Çalışmaları Devam Ediyor

Güncelleme:

Burhaniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yağışlı havalarda su baskınlarını önlemek amacıyla ilçe genelinde kanal ve mazgal temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle ağaçlardan kopan yapraklarla birlikte yol yapımlarından kaynaklı molozların su gider borularını tıkamaması için yapılan çalışmalar, Öğretmenler mahallesinde sürüyor.

Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte, Burhaniye'de mazgallar ve kanallar temizlenmeye devam ediliyor.

Burhaniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış ve sonbahar boyunca yağan yağmurlar sonucu kanallarda ve mazgallarda oluşan tıkanıklıkları gidermek, olası yağışlarda su baskınlarını, koku ve yolların bozulmasını önlemek amacıyla ilçe genelinde kanal ve mazgal temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Özellikle ağaçlardan kopan yapraklarla birlikte yol yapımlarından kaynaklı molozların su gider borularını tıkamaması için yapılan çalışmalar, Öğretmenler mahallesinde sürüyor. Yağışlı havalarda yollarda biriken suyun tahliyesini sağlayan yağmur suyu kanallarda ve bu kanalların kanalizasyona döküldüğü mazgallarda temizlik işlemi gerçekleştiren ekipler, bozuk olan mazgallarda yenileme çalışmaları da yapıyor.

Kaynak: ANKA / Güncel

Burhaniye Belediyesi Burhaniye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title