Haberler

Blackout Dart Şenliği

15 Mart – 18 Nisan 2010 Tarihleri arasında düzenlen " Dart Challenge" 21 Nisan'da yapılan muhteşem final ile sona erdi.

1 ay boyunca her günün birincileri, alışveriş merkezi dahilindeki mağazalar ve plaza katlarındaki diğer iş ortakları tarafından ödüllendirildiler. (Koton, Beymen, Damat, Kığılı, Sabra, Dagi, Herry, Schuhe, Carnevale, Ankara Sigorta)

1 aylık süreç sonunda ilk 16 içerisinde yer almış olan katılımcılar, Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu ile ortaklaşa ve resmi hakemlerin gözetiminde turnuva kuralları içerisinde final mücadelesine dahil oldular.

Bu 16 kişinin arasından ilk üç kişi, Altınyunus Çeşme'de çift kişilik 4 gece 5 gün tatil kazandı. Oğuzhan Hazır'ın birinciliği kazandığı turnuvada, Şenol Sönmez ikinci, Pelin Özel ise üçüncü oldu.

Final günü, BLACKOUT Şişli Alış Veriş Merkezi, katılımcılar ve seçkin davetlilerin katıldığı muhteşem bir kokteyle de ev sahipliği yaptı. Kokteyl esnasında DJ Cüneyt, Yaren & Kardelen Keman Dinletisi, Ahmet İrim Trio Grup sahne aldılar ve konuklara güzel saatler geçirttiler.

Bu yıl ilki düzenlenen BLACKOUT Şişli Dart Challenge'ın gelecek yıllarda da tekrarlanması ve geleneksel hale gelerek büyütülmesi gündemde. Ayrıca profesyonel dart oyuncusu olmak isteyenlere imkanlar ve eğitimler sunulmasıda gelecekte BLACKOUT Şişli Alış Veriş Merkezi ve Dart Federasyonu işbirlikteliği içerisinde yer alacak projeler olarak planlanıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title