Haberler

Beyazay Bölge Toplantısı Muğla'da Gerçekleştirilecek

Türkiye Beyazay Derneği'nin Akdeniz, Ege, Trakya ve İç Anadolu Bölgesindeki Başkanları, Muğla Beyazay Derneğinin ev sahipliğinde 27 Nisan'da Muğla'da toplanıyor.

Türkiye Beyazay Derneği'nin Akdeniz, Ege, Trakya ve İç Anadolu Bölgesindeki Başkanları, Muğla Beyazay Derneğinin ev sahipliğinde 27 Nisan'da Muğla'da toplanıyor.

Türkiye Beyazay Derneği Başkanı Nejla Sümer'inde katılacağı Bölge toplantısı hakkında konuşan Türkiye Beyazay Derneği Akdeniz Bölge Başkanı Ali Rıza Soyaslan, "Beyazay Derneği Genel Merkezi olarak 2019 yılındaki 1. Bölge toplantımızı Muğla'da yapmaya karar vermiştik. Türkiye faaliyetlerinin konuşulduğu ve böyle bir organizasyonun Muğla'da gerçekleşiyor olması, Muğla'nın prestijini daha da arttıracaktır. Bölge toplantımızda Türkiye Beyazay Derneğinin, Türkiye ve uluslararası mecradaki stratejisi bu toplantımızda belirlenecektir. Böyle güzide bir toplantıya ev sahipliği yapan Muğla Şube Başkanı Pınar Boyacı'ya, Muğla Beyazay Derneği Yönetim Kurulu ve tüm üyelerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şube Başkanı Pınar Boyacı'da yaptığı açıklamada," Bu toplantıya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Beyazay Derneği'nin Türkiye'deki 50'den fazla şubesinin yanı sıra, Almanya ve diğer bazı ülkelerde bulunan şube başkanlarının da katılacağı ulusal bir toplantıya Muğla ev sahipliği yapacak. Hazırlıklarımızı tamamladık, misafirlerimizi bekliyoruz" diye konuştu.

Muğla Beyazay Derneğinin ev sahipliğinde 27 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 11.00'de başlayacak Bölge toplantısı Demircioğlu Park Otel'de gerçekleşecek. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Akdeniz Muğla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title