Haberler

Başdanışman Mahçupyan: Berat Albayrak'ın Aday Olması Normalleşme

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı Etyen Mahçupyan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ın AK Parti'den aday olmasını "bir tür normalleşme" olarak değerlendirdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı Etyen Mahçupyan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ın AK Parti 'den aday olmasını "bir tür normalleşme" olarak gördüğünü söyledi.

CNN Türk'e konuşan Mahçupyan, "Eğer kavga ortamının devam edeceğini düşünürseniz damadınızı o medyanın başında devam ettirirsiniz. Ama yumuşama öngörüyorsanız kavga adamlarını başka yerlerde kullanmaya başlarsınız" dedi.

Mahçupyan, Berat Albayrak'ın milletvekili olarak "farklı bir görünüm çizeceğini düşündüğünü" söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Etyen Mahçupyan Ahmet Davutoğlu Berat Albayrak Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (45)

Hun:

Gecen sene Gecici CHP MHP isbirligi = fiyasko ile sonuclandi, oyle fakir, oyle ciliz muhalefet yurutuyorlarki bari elimizdeki yoreleri kaybetmiyelim derdine dustuler, halk olarak soruyorum iktidari kotulemekten baska Turkiyeye ne faydaniz var? Tek yapilan sey iktidarin sundu kanun duzeltmelerini mahkemeye tasimak

23
65
yanıtYanıtla
oguzhanturkmobilWeb@haberler.com:

Bu akp ile calisanlarin hicbiri turk degil isimlere gelll

43
25
yanıtYanıtla
baykuş:

uln bu memlekette oy verilecek tek bir parti olmazmı yaa?? biri din istismarı yapıyor ve de kralcı faşist pir parti, , diğeri kafatasçı milliyetçi ve başta tarif ettiğimin kuklası 3. sü kürt milliyetçiliği yapıyor ancak diğerlerinde oranla daha demokrat. 4. sü zaten batmış

44
21
yanıtYanıtla
Işık Mobil-ANDROID:

Bildiğim en boş Ermeni kafası bunda

48
10
yanıtYanıtla
sivrisinek:

etyen mahcupyan abi irkci dinci ne sagci ne solcu ne gkominist nede fasist deyilim . . . . . . . . . . . . . . . ermeni ve yahudi neden erdogani destekler ve oy verir, , , , , ,

33
3
yanıtYanıtla
şetefmobilWeb@haberler.com:

Pkk bittiğinde Mhp li siyasetçilerimiz neyi konuşacaklar merak ediyorum. Haksız mıyım sizde merak etmiyor musunuz

10
21
yanıtYanıtla
SuatMobil-IOS:

Kişilikli olun, çok yalamayın, saçınız sakalınız ağarmış utanın

26
2
yanıtYanıtla
döşemeci geldimobilWeb@haberler.com:

Özeleştiri yapalım ey oy verdiğim akparti bu ermeniyi neden partinin en önemli yerinde tutuyorsunuz aklınızı başınıza alın kovun bunu

18
8
yanıtYanıtla
Ergenekon:

Ben utanıyorum bu adamın söylediklerinden. . Ne migde varmış arkadaş ;insan hangi çıkar için bukadar aşağı seviyelere iner ki. . .

21
5
yanıtYanıtla
Maça Papazı:

Bu adam da ''ben aydınım'' diye utanmadan ortada geziyor. . Hangi çagdas ulkede aydınlar iktidarın her yaptığı falsoyu bukadar savunur. . . ?Aydını geçtim gazetecilik ahlakı bakımında çukur seviyesine inmiş Etyen Bey. . . . Yuh diyorum artık. . .

22
1
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title