Haberler

Anne Kızını Kurtardı, Baba ve Oğlu Boğuldu

Çorum'un Oğuzlar İlçesi'nde pikniğe giden ailenin çocukları 10 yaşındaki Ahmet ve 8 yaşındaki Şule, oynarlarken baraj gölüne düştü.

Çorum'un Oğuzlar İlçesi'nde pikniğe giden ailenin çocukları 10 yaşındaki Ahmet ve 8 yaşındaki Şule, oynarlarken baraj gölüne düştü. Anne 30 yaşındaki Sultan Çakal kızını güçlükle kurtarmayı başarırken, yüzme bilmeyen baba 33 yaşındaki Ali Çakal Ali Çakal ile oğlu Ahmet, boğularak can verdi.

Oğuzlar İlçesi'nde fırıncılık yapan Ali Çakal, dün sabah ev kadını eşi Sultan Çakal, çocukları Ahmet ve Şule'yi Obruk Barajı'nın kenarına pikniğe götürdü. Akşama doğru, baraj gölü kenarında oynayan çocukların ayakları kayınca ikisi birden suya düştü. Çocuklarını kurtarmak için yüzme bilmeyen anne ve baba hiç düşünmeden suya atladı. Sultan Çakal küçük kızını güçlükle kurtarmaya başarırken, baba Ali Çakal oğlu ile birlikte gölette kayboldu.

Sultan Çakal'ın jandarmaya haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler suda arama yapmaya başladı. Baba ve oğlu bulamayınca da Çorum Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Ekipleri bölgeye gelerek baraj göletindeki aramalara katıldı. Yaklaşık 3 saat süren arama çalışması sonucunda baba ve oğlun cansız bedenleri sudan çıkarıldı.

Anne ve kızı Oğuzlar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, hayatını kaybeden Ali Çakal ile oğlu Ahmet Çakal'ın cesetleri, otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği açıklandı. - Çorum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title